12 четения

Новият iPhone 7 идва в Технополис

За втора поредна година България е част от основната вълна за премиерата на новите модели iPhone на пазара и българските почитатели на маркaта ще имат възможността да са сред първите, които ще видят, пробват и купят дългоочакваните продукти.

На 23 септември, хипермаркети Технополис пускат в продажба новия iPhone 7. Технополис, като официален партньор на Apple, ще бъде сред първите, които ще предложат на клиентите си новия iPhone 7, първо в хипермаркетите в София, а след това и в останалите обекти на веригата. Най-нетърпеливите фенове могат да направят своята поръчка и на сайта на компанията.

iPhone 7 и iPhone 7 Plus впечатляват с нови прогресивни системи за снимане и А10 мобилен чип, който предлага до два пъти по-висока производителност от iPhone 6. Новите модели притежават най-бързо работещата батерия с най-дълъг живот в iPhone досега, ултрабърз безжичен интернет и са първите водо- и прахоустойчиви смартфони на компанията. Ще се предлагат във вече познатите цветове черен, сребърен, златен, розово злато и новия цвят – черен лак. Цените на новото поколение iPhone в Технополис започват от 1519 лв. за iPhone 7 с 32 GB вграден памет, а след 23 септември ще се предлагат и на изплащане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!