63 четения

Цветан Цветанов стана кум на сватба в Арбанаси

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА ГЕРБ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ заедно със съпругата си Десислава станаха кумове на свое приятелско семейство, което избра за църковната си венчавка манастира “Света Богородица” в Арбанаси. Цветанови, заедно с кмета на Велико Търново Даниел Панов и неговата съпруга, уважиха тържеството на Ваня Колева, която е парламентарен секретар на спортното министерство. Тя и нейната половинка Николай Колев се венчаха по християнския канон след 33-годишен граждански брак. Самият той е бивш национален състезател по колоездене.

“Много се радвам, че със съпругата ми имахме възможност да бъдем свидетели на този църковен брак, и то точно в Арбанаси. Щастлив съм, че се затвърждават християнските ценности”, коментира след церемонията председателят на най-голямата парламентарна група.

Преди няколко години той избра Катедралния храм, за да кръсти в християнската вяра една от трите си дъщери.

По празниците Цветан Цветанов бе плътно във Велико Търново и Свищов, където се включи в празника на града „Свищовски лозници”. Той намери време и за семейна разходка по Самоводската чаршия в болярския град и си направи десетки селфита с търновци и туристи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!