5 четения

Куриоз. Четирима кандидат-президенти обядваха заедно в Арбанаси

ТРИМА КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТИ И ЕДИН КАНДИДАТ ЗА ВИЦEПРЕЗИДЕНТ ОБЯДВАХА ЗАЕДНО В ЕДИН ОТ НАЙ-ЕЛИТНИТЕ РЕСТОРАНТИ на баровското селце Арбанаси, разбра „Борба“ от случайни посетители на хотелския комплекс.

До куриозната ситуация се стигна по време на току-що отминалите празнични дни около 108-годишнината от честванията на Независимостта, чийто център всяка година е Велико Търново. Въпреки че за непредубедените посетители срещата изглеждала едва ли не като предварителна уговорка, всъщност тя била плод на абсолютна случайност. Така в едно заведение се озовали кандидатът за президент ген. Румен Радев, който е подкрепян от БСП. Заедно с него били председателката на партията Корнелия Нинова и партийци от областното ръководство. В съседство пък се озовала кандидат-президентската двойка на „Реформаторския блок” Трайчо Трайков и ген. Съби Събев, придружавани също от хора от щаба им. По същото време гост на ресторанта се оказал кандидатът за вицепрезидент и зам.-председател на парламента Явор Нотев от „Атака“, но без фаворита в двойката Красимир Каракачанов. Още управленски колорит в заведението внесли и лидерът на АБВ и президент два мандата Георги Първанов, който споделял обяда си с кандидата за държавен глава на лявоцентристката коалиция Ивайло Калфин.

Очевидци твърдят, че претендентите за „Дондуков“ се поздравили доста сдържано и по време на обяда всъщност се държали доста резервирано един към друг заради очевидното неудобство да попаднат на едно място, без да подозират за това.

„Добре че липсваше другият кандидат за президент в лицето на Митьо Пищова и целия му антураж от фолкаджии, че щеше да стане страшно“, коментират свидетели на куриозната сцена. По същото време пък шоуменът кандидат си пиел кафето и раздавал автографи в едно от най-вървежните заведения в старата столица, което се намира на пъпа на града.

Е. СВЕТОСЛАВОВА

Един коментар за “Куриоз. Четирима кандидат-президенти обядваха заедно в Арбанаси

  • 27.09.2016 в 13:40
    Permalink

    Да бяха спретнали един диспут!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!