16 четения

БОЛКАТА В ГЪРБА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДЦЕНЯВА

БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ С РЕВМАТОЛОГ, ПСИХОЛОГ И ЮРИСТ

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО,

УВАЖАЕМИ ГОСТИ НА ГРАДА,

На 8 октомври 2016 г. (събота) ще се проведе информационен ден на сдружение „Болните от болестта на Бехтерев“ като част от кампанията „Сега вече знаете!“ в хотелски комплекс „Извора“, Арбанаси, от 10:00 часа.

Приканваме ви да посетите срещата, както и безплатните консултации, които се организират в рамките на деня.

Заболяването „предпочита“ млади хора до 35-годишна възраст. То е автоимунно заболяване и неговите симптоми, докато не станат видими, трудно се разпознават. Ако не вие, ваш близък може да има честа болка в гърба, която се усилва в покой и се облекчава при движение; сутрешна скованост, която продължава повече от 30 минути; често изпотяване вечер. Елате или насочете вашите близки да дойдат, да чуят и да се консултират безплатно.

По време на семинарната част до обяд ще имате възможност да научите за новите решения, свързани със заболяването и административните промени. Ще се срещнете с хора, които са носители на заболяването, и техни близки. Когато не си сам, е по-лесно.

Във втората част на деня са предвидени безплатни консултации с ревматолог, психолог и/или юрист. За целта е необходимо да се запишете предварително. Важно е да се отбележи, че консултациите с ревматолог са предвидени за хора без диагноза, но с близка симптоматика.

Повече за симптомите можете да прочете на www.spondylitisbg.org

За посещение на лекционната част не е необходимо предварително записване.

За записване за консултация: [email protected] или телефон 0899 19 64 05, за контакт: Полина Илиева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *