10 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 28 септември, сряда

Луната преминава от Лъв в Дева в 0.42 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 26-и в 27-и в 4.38 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на стомашно-чревния тракт, стомаха и жлъчката. Добре ще протекат профилактиката и лечението на колити, гастрити и на проблеми с храносмилането. Добре се отразяват процедурите по лечение на костни заболявания.

Красота и външен вид: С първото поглеждане в огледалото си кажете, че харесвате външния си вид. Това ще ви зареди със самочувствие. Денят не е подходящ за подстригване на косите.

Хранене и диета: Днес е добре да консумирате кореноплодни зеленчуци. Витаминозна салата от моркови, цвекло и ябълка ще бъде добър източник на витамини и екзотични вкусове.

Цветове, носещи късмет: Зелено, синьо и кафяво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 18.46 часа.

Нумерологичен хороскоп: В сряда сме прибързани, но искрени и честни във взаимоотношенията си. Мнозина ще поставят ново начало. На работното място трябва да сме дисциплинирани, защото войнственото ни настроение ще ни прави недоволни и непълноценни.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Дева благоприятства по-аналитичните дейности. Заемете се с работа, която изисква повече вглеждане в детайли. Луната и Венера са в благоприятен аспект. Използвайте момента, за да изгладите някои важни лични или професионални взаимоотношения. Луната и Нептун са в нехармоничен аспект вечерта. Проверете знанията си, ако се усъмните в своята компетентност. Време е да посетите курс за придобиване на нови знания, ако квалификацията ви изисква по-високо ниво.

 

ОВЕН

Постигате успех

 

Денят е благоприятен за стартиране на дела, чието начало можете успешно да поставите сега. В сряда цари хармония и това ви вдъхновява да дадете всичко от себе си в служебен аспект. Късмет ще имат всички, които се занимават с творчество, маркетинг и реклама. В личен план нещата се развиват благоприятно, чувствате се щастливи.

 

ТЕЛЕЦ

Работите много

 

Очаква ви доста натоварен и напрегнат ден. Още от сутринта ангажиментите се сипят един след друг върху раменете ви. За щастие, разполагате с всички шансове да отметнете и най-малката задачка в рамките на работния ден. В личен план хармонията и разбирателството са гарантирани. Вечерта може да се отпуснете, почивката ви е заслужена.

 

БЛИЗНАЦИ

Рутинни задачи

 

Намирате се в благоприятен етап. В очакване сте да ви се случи нещо хубаво. На работното място се ангажирайте с аналитична работа. С такава, която можете да свършите в рамките на служебния ден. Не стартирайте нищо, за което се страхувате, че все още не е настъпило правилното време. Изпипвайте всичко в детайли, обмисляйте добре своите ходове.

 

РАК

Подават ви ръка

 

За вас денят също обещава да бъде благоприятен. Намирате се в напрегнат етап, който изисква пълната ви мобилизация както в служебен, така и в личен план. Днес сте обградени от хора, които ще са ви от полза, стига да им споделите своите притеснения. Не се колебайте да поискате помощ от тях. Ще получите ценна и важна за вас подкрепа.

 

ЛЪВ

Важни договори

 

Заемете се с ангажиментите, които изискват прецизна финансова преценка за вашето бъдеще. Насрочете важни разговори, свързани с личните или фирмени финанси. Подпишете договорите, които отлагахте от началото на септември. В личен план денят е хармоничен и протича благополучно. Получавате внимание и отвръщате със същото.

 

ДЕВА

Пестете си парите

 

Движението на Луната във вашия знак ви прави доста нервни и напрегнати, без да имате повод за това. Опитайте се да помислите малко повече за личните си финанси или финансите на фирмата, в която работите. Бъдете по-пестеливи в сряда и не давайте пари за неща, които са ви излишни. Това ще бъде от полза за близкото ви бъдеще.

 

ВЕЗНИ

Помете отговорност

 

Вече усещате прилива на положителна енергия. Намирате се в един доста благоприятен етап. Това обаче не ви освобождава от отговорност при вземането на решения. Днешният ден изисква да бъдете концентрирани и да анализирате правилно грешките, които сте допускали в миналото си. Направете своите изводи и поемете отговорност.

 

СКОРПИОН

Не губете време

 

Движението на Венера в знака ви в съвкупност с благоприятните аспекти, които сключва днес тя с Луната, е повод в живота ви да настъпи положителна промяна, чакана от дълго време. Избягвайте да спорите или да общувате с хора, които ви натоварват по един или друг начин. Не си губете времето с тях. Съсредоточете се върху важното.

 

СТРЕЛЕЦ

Поправете грешките

 

Трудностите, които преживявате днес, са предизвикани от ваши стари грешки, които трябва да поправите още в днешния ден. Не отлагайте това за утре, защото проблемите ще продължат да тежат около врата ви като тежка огърлица. Щастието е пред вас. Намирате в благоприятен период, от вас зависи как ще постигнете целите си.

 

КОЗИРОГ

Не давайте отговори

 

Не позволявайте на емоциите в този ден да бъдат фактор при вземането на дългосрочни решения. Днес бъдете една идея по-търпеливи от друг път и избягвайте да давате крайната си дума по предложени оферти и договори. Отложете подписа за утре или за някой ден от следващата седмица. Движението на Марс във вашия знак ви дава сила и увереност.

 

ВОДОЛЕЙ

Нещо все ви пречи

 

Желанието ви е нещо около вас да се промени, но днешният ден ви поставя в статична ситуация, с която трябва да се съобразите. Оттук идва и нервното ви напрежение, и недоволството. Нещо все ви пречи, за да направите първата крачка напред. Не се отчайвайте, все още не е дошло правилното време за това. Изчакайте момента.

 

РИБИ

Концентрирайте се

 

В сряда деловият ви живот претърпява развитие. Вашата успеваемост може да бъде с доста високи показатели. Концентрирайте се във важните неща и вземайте решения, които касаят краткосрочното ви бъдеще. При мнозина идва на дневен ред обучение или курс за преквалификация. Приемете го с интерес, ще ви бъде от полза.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Устремени сте към върха. Гледате и се целите нависоко. Немалко са обаче случаите, в които не сте преценили добре силите си и се изморявате на средата на пътя. А това е равносилно на провал. Не бива да бъдете прекалено самоуверени и самонадеяни. Вслушвайте се в съветите, които ви дават вашите близки. Добре е да се стремите към промяна и да промените и себе си, като станете малко по-целенасочени. Претегляйте силите и възможностите си и чак тогава си поставяйте целите.

Навлизате в прекрасна година на ново и успешно начало, което е добре да поставите след направени предварителни планове и анализи. С каквото се захванете сега, ще го вършите поне девет години напред. Бъдете активни и ще видите, че успехите няма да закъснеят. Сега задавате програмата на своето бъдеще.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето – чести аритмии и ускорен пулс заради силна активност или притеснения.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *