53 четения

Павликени стана център на офроуд, 23 екипажа стартираха в първото състезание

Павликени се нареди сред седемте български града, в които се организират офроуд 4 х 4 състезания в дисциплината „Траял“. 23 екипажа се включиха в първото състезание през уикенда на бившето стрелбище край Павликени като част от есенните празници на града.

Най-добрите пилоти от цялата страна се надпреварваха в 3 класа – „Прототип“, „Модифициран“ и „Стандарт“. Специално учреденият клас „Дами офроуд“ привлече 4 екипажа.

„Офроуд 4 х 4 траял Павликени – 2016“ е съвместна инициатива на „Офроуд клуб 4 х 4 Павликени” и Община Павликени.

В клас „Стандарт“ челната тройка окупираха Стефан Стояновски/Крум Алексиев от София, Захари Манолев/Костадин Хубенов от Смилян и Станислав Райков/Деян Пенчев от Габрово.

В клас „Модифициран“ от първо до трето място се подредиха Любен Динев/Николай Боянов от Стара Загора, Николай Колев/Георги Тихов от Ямбол и Красимир Данаилов/Иван Драганов от Зверино.

Великотърновците Пламен Исаев и Симеон Петров победиха в клас „Прототип“, следвани от Павел Павлов/Светослав Христов от с. Рашково и Калин Митов от Враца.

Надежда Владимирова от Габрово бе най-бърза в клас „Дами”, следвана от Диди Клисарска от София и Боряна Павлова от Смилян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!