9 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 29 септември, четвъртък

Луната е в Дева. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 27-и в 28-и в 5.38 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Остават нежелателни операциите в областта на стомашно-чревния тракт, стомаха и жлъчката. Добре ще протекат профилактиката и лечението на колит, гастрит и на проблеми с храносмилането. Добре се отразяват процедурите по лечение на костни заболявания.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване, накъдряне и боядисване на косите. Можете да направите масаж при различни блокажи в организма. Изхвърлете излишните дрехи от гардероба си, за да освободите място за нови, които да носите със самочувствие.

Хранене и диета: Днес е уязвим стомашно-чревният тракт, затова е хубаво да приготвяте леки ястия, без остри подправки. Вечерта предпочетете течната храна и не прекалявайте с количеството. Денят не е благоприятен за стартиране на диета.

Цветове, носещи късмет: Зелено и сребристо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 18.37 часа.

Нумерологичен хороскоп: Този ден ни напомня, че можем да бъдем полезни на другите само ако не нарушаваме принципите си и не си вредим с ненужна жертвоготовност.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Дева и е в съвпад с Меркурий. Активната част на деня е до 13.04 часа, когато трябва да насрочите по-важните си ангажименти, за да ги свършите успешно. Можете да подпишете важни договори и споразумения. Денят е благоприятен за провеждане на преговори и делови срещи в активната му част.

 

ОВЕН

Силни емоции

 

Високите цели са сред основните характеристики на днешния ден при вас. Опитвате се да положите ново начало в професионален аспект, но към този момент също така сте прекалено емоционални и често нестабилни в желанията си. Бъдете малко по-умерени и ще видите как всичко се нарежда според вашата предварителна преценка.

 

ТЕЛЕЦ

Ден за планиране

 

И в четвъртък вашите рутинни ангажименти са от особено значение. Отдавайте повече време и внимание на подробностите, на детайлите в дейностите, с които се занимавате. Денят е идеален за планиране и вие днес ще предначертаете месеците до края на годината, разполагате с шанса да го сторите. Имате нужда да обмислите детайлите.

 

БЛИЗНАЦИ

Звездна подкрепа

 

Очаква ви благоприятен ден, стига да сте наясно със своите цели и желания. Меркурий и Луната са в прекрасна позиция спрямо знака ви и поставят на преден план личните ви амбиции. Попадате на правилните хора, с които можете леко и безпроблемно да тръгнете напред към мечтите си. Поемете смело и уверено към осъществяването им.

 

РАК

Запазете постигнатото

 

Щастлив, но и доста напечен в служебен аспект ще бъде четвъртъкът за вас. Причините са доста конфликти, чието разрешаване отлагахте дълго време. В личен план това е силен ден, защото предстои да направите планове за бъдещето в един по-широк и обширен мащаб. Радвайте се на това, което имате, и се опитайте да го задържите за по-дълго време.

 

ЛЪВ

Преценете силите си

 

Прекалено високите ви стремежи от финансова гледна точка могат да ви докарат до невъзможност да постигнете целите, към които сте се устремили. Днес е важно да действате по постижими идеи и ще видите, че така се чувствате доста по-щастливи. Усмихвайте се, имате поводи за радост. Така ще се заредите с позитивна енергия и нови сили.

 

ДЕВА

Силен делови ден

 

Четвъртък поставя акцент върху деловите ангажименти на работното място, което подсказва, че ви очакват повече разговори и по-малко действия. Занимания с договори, уговорки, документални дела са сред опорните точки според звездната обстановка. Луната и Меркурий ви подкрепят изцяло. Имате възможност да приключите с важните неща.

 

ВЕЗНИ

Работете сутринта

 

Работният четвъртък за вас е напрегнат, но ползотворен. Насрочете по-важната си работа за сутрешните часове, когато успехът ви е верен спътник. Не отлагайте нищо за следобеда, защото едва ли ще го свършите благополучно. В личен план избягвайте споровете и всичко около вас ще бъде наред. Не търсете поводи за конфликти, запазете хармонията.

 

СКОРПИОН

Избягвайте сблъсъци

 

Хубавото при вас в четвъртък ще бъде възможността да се задълбочите в своите собствени ангажименти и по този начин да отметнете доста работа, изостанала напоследък. Избягвайте сблъсъците с колеги и странете от кавги. Ако имате някакви финансови неуредици, обърнете внимание първо на тях. Не ги отлагайте, а ги решете своевременно още днес.

 

СТРЕЛЕЦ

Нужда от почивка

 

Четвъртък е ден на колебанията и поради тази причина не е добре да вземате решения точно сега. Рискувате да се самообвинявате след време, че сте сгрешили в преценките си. По-добре изчакайте и обърнете внимание на самите себе си. Имате нужда от почивка – не физическа, а психическа. Не се претоварвайте в службата и избягвайте силните емоции.

 

КОЗИРОГ

Осъществявате идеи

 

Ще изживеете един великолепен и запомнящ се ден. На първо място, разполагате с шанса още сутринта да изгладите отношенията и връзките си с близките, ако в последните няколко дни там нещата са куцали. От друга страна, работният четвъртък ще протече особено благоприятно. Имате идеи, които лесно превръщате в реалност.

 

ВОДОЛЕЙ

Реализирате планове

 

Днес попадате в един изключително благоприятен и активен ден. Предстоят ви шансове да разгърнете кръгозора на контакти и да се възползвате от потенциала на средата, в която движите и живеете. Вашите идеи и планове ще бъдат чути на работното място. Не се страхувайте да ги споделите. Скоро ще започнете реализацията им.

 

РИБИ

Довършете задачите

 

Последните дни от месеца, колкото и да са позитивни, не ви позволяват да поемате нови начала и да се заемате с инициативи. Оставете се на течението и ще видите, че така е най-добре. Завършете започнати през септември ангажименти, заемете се с изостанала работа. Свършите ли я, удовлетворението ще е пълно и заслужено и ще бъдете доволни.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Плахи, нежни и чувствителни, вие често позволявате на най-близките си да ви потъпкват и раняват. Внушили сте си, че нямате сили да се изправите пред тях и да оспорите мнението им. В жестока грешка сте. Убедете се в противното. Мисията ви е да се превърнете в хора ловци, а не покорни жертви в своя живот. Поискайте своето и ще видите, че ще го постигнете. Притежавате много таланти, които не изявявате поради липсата на увереност. Променете мисленето си. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Успехите няма да закъснеят.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, през която не бива да забравяте, че късметът ще бъде на ваша страна. Отдайте се на течението и не правете големи скокове, драстични промени, непремерени действия, както и нови начала. Забравете за тях през тази година, защото няма да се развият в благополучната или желана от вас посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха, панкреаса и храносмилателната система. Не пазете драстични диети.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!