8 четения

Eленският кмет с благодарствен адрес от Съюза на пенсионерите

Вчера работният ден на еленския кмет инж. Дилян Млъзев започна с мил жест от страна на клуба на пенсионера в града. Неговата председателка Стефка Костадинова връчи поздравителен адрес на градоначалника от Съюза на пенсионерите. В него ръководството на Централния съвет изказва благодарност на кмета и на общинските служители за сътрудничеството и съвместната дейност за подобряване на нелекия живот на възрастните хора от града и селата в Еленския край. Общинската организация на Съюза на пенсионерите получава морална и финансова подкрепа за своите инициативи, клубовете по места са обзаведени и добре поддържани.

„Вие сред хората, които с желание, амбиция и последователност служат на благородната кауза възрастните хора да имат право на достоен живот“, се казва още в поздравителния адрес до кмета. Той благодари за високата оценка и подчерта, че хората от третата възраст в общината са ценени винаги заради техния опит, мъдрост и отдаденост към всичко, с което са занимават.

Признание за съвместната дейност с общинската организация на пенсионерите по време на неговото управление получи и бившият кмет Сашо Топалов.

Мария СИМЕОНОВА

Снимка Петър ДИМОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!