7 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 3 октомври, понеделник

Луната е в Скорпион. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 3-и в 4-и в 9.30 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на половите органи, тънките черва, дебелото черво и дванайсетопръстника. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с щитовидната жлеза, сливиците и гърлото. Денят е добър за кръвно изследване на хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Денят не е подходящ за подстригване на косите и пилинг на кожата. Можете да се подложите на освежаващ и тонизиращ масаж с леки аромати. Водните процедури са с благоприятен ефект върху тялото.

Хранене и диета: Не приемайте прекомерно течности. Организмът задържа вода. Днес хапвайте повече въглехидрати. Ако имате проблеми с теглото, изберете пълнозърнесто брашно и кафява захар. Шоколадът днес въздейства на сетивата и възбужда сексуалната сила.

Цветове, носещи късмет: Синьо, сиво и зелено.

Грижа за дома и градината: Полейте цветята и растенията с чиста вода. Засаждане и пресаждане на растения – между 9.30 и 20.35 часа.

Нумерологичен хороскоп: Общуването и комуникацията ни натоварват. Товарим се излишно с информация, която е ненужна. Тя се отнася главно до другите хора и не ни касае, но ние вникваме и мислим върху нея. Ако е възможно, ограничете общуването с хора, които ви въздействат обсебващо и ви забъркват в своите проблеми.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Скорпион помага да обърнем внимание на по-сериозните неща от живота с реалистичен поглед и реална преценка. Днес Луната е в благоприятни аспекти с Марс и Нептун. Дори и да се сблъскаме с проблеми, не бива да изпадаме в паника. Всяка създала се днес трудност има за цел да фокусира вниманието ни върху вече направени в миналото грешки. Добрата новина, е че всичко е поправимо. От нас се иска да си извадим поука.

 

ОВЕН

Вземете си поука

 

Обърнете повече внимание на вътрешния си свят и своето духовно равновесие, което в последните няколко дни беше сериозно нарушено от различни обстоятелства и хора. Днес раните ще заздравеят, а поуката от стореното непожелано добро от ваша страна ще бъде взета. Денят е силен и изисква мобилизация в емоционален план. Направете го.

 

ТЕЛЕЦ

Важни разговори

 

Прекрасните възможности, с които идва днешният ден, можете да използвате пълноценно и рационално. Намирате се в активен период и октомври изисква от вас да положите повече усилия за своето професионално благополучие. Днес можете да осъществите важни разговори, свързани с бизнеса, работата или бъдещо обучение.

 

БЛИЗНАЦИ

Ред в храненето

 

Стартирате напрегнато новата работна седмица, но това никак не означава, че понеделник ще е неблагоприятен ден за вас. Напротив. Набележете си определени цели, които да свършите. Можете да обърнете повече внимание на здравето си и да вкарате ред в начина си на хранене или поне да направите опит за това. Усилията ще ви се отблагодарят.

 

РАК

Напрегнат месец

 

В началото на новата работна седмица се чувствате прекрасно. Пред вас се разкриват шансове да се изявите или поне да изпъкнете като лидери. И въпреки че октомври ще бъде напрегнат месец, той ви носи доста възможности да се докоснете до висините на професионалната си реализация. Възползвайте се от шансовете.

 

ЛЪВ

Споделете с другите

 

Чувствате се несигурни и често правите грешката да прикривате тази своя неувереност чрез блага усмивка и добронамереност. Днес открийте начин да бъдете откровени с другите около себе си. Не се преструвайте, а им разкажете за своите мисли, чувства и преживявания. Споделянето ще ви направи по-спокойни и уверени в бъдещето.

 

ДЕВА

Докосвате сърцата

 

Очаква ви благоприятен ден. Намирате се пред една силна откъм служебни ангажименти и реализация седмица. Опитайте се да свършите по-голямата част от набелязаните задачи днес и утре, когато дните са подходящи и сте в кондиция. В понеделник късмет имате в сферата на общуването. Намирате път до сърцата на всички.

 

ВЕЗНИ

Неповторими сте

 

Това е доста силен момент за вас, въпреки че чувствате известна възбуда в емоциите и често сменяте своите настроения. В понеделник решенията, които вземате, невинаги са правилни, но пък са продиктувани от първичните ви инстинкти и излизат право от сърцето. Днес сте истински и неповторими и това се забелязва от хората около вас.

 

СКОРПИОН

Овладейте емоциите

 

Луната гостува в знака ви и това е повод да чувствате напрежение в известна степен. Опитате ли да го овладеете, денят ви ще протече в нормален ритъм и без излишни междуличностни усложнения. Пуснете ли обаче страстите на свобода, чака ви костелив ден с доста явни скандали и неспокойни преживявания. Опитайте се да го преодолеете.

 

СТРЕЛЕЦ

Търсете хармонията

 

Стартирате благоприятна седмица, но нейният успешен характер ще се развие в дните след сряда. Засега е още рано да бъдете активни и да действате настъпателно. Оставете се на течението. Обърнете повече внимание на себе си, на своите лични интереси, потребности и нагласи. Търсете хармонията в своя вътрешен свят, срещайте се с приятели.

 

КОЗИРОГ

Приятелска помощ

 

Понеделник ще бъде щастлив ден за вас, защото успявате да разрешите някои наболели въпроси, които касаят вече поети ангажименти, несвършени задачи или финансови неуредици. Разполагате с шанса всичко това да се промени във ваша полза. Извадете си поука от вече допуснати грешки. Приятел ще ви помогне в затруднена ситуация.

 

ВОДОЛЕЙ

Много задачи

 

Стартирате новия работен месец с един силно ангажиран ден. Налага се в понеделник да свършите повече работа, отколкото сте замислили предварително. Всъщност предварителните ви планове са ви нужни, но трябва да знаете, че редом с тях денят е наситен с извънредни ситуации, които изискват вашите адекватни действия и обмисляне.

 

РИБИ

Промяна в плана

 

Движението на луната в Скорпион повдига въпроси за начина, по който се реализирате в сферата на общуването. Днес различни обстоятелства ви карат да се замислите дали сте добри приятели, дали се отнасяте добре с близките и роднините си. Едно странно телефонно обаждане може да промени някои важни дългосрочни планове.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Общителни, контактни и все така усмихнати, вие сте оптимисти, от които човек трябва да черпи пример. Светът ви изглежда розов и ухаещ на цветя. Мислите си обаче, че всички хора са ви приятели, и понякога губите умението си да пресявате истинските приятели от лицемерите. Научете се да си пазите гърба от лоши очи.

Пред вас стои една рутинна година, в която не бива да сте прибързани. Не се претоварвайте с работа, просто вършете ангажиментите си навреме и не изоставайте. Трудностите, породени от странични фактори, също решавайте навреме и не отлагайте нищо за утрешния ден.

Здраве: В здравословен аспект следете кръвното си налягане и оросяването на мозъка и крайниците.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!