9 четения

Лошият дъх отблъсква най-много на първа среща

Покрай нарастващата популярност на онлайн запознанствата за много хора е важно впечатлението, което ще направят на първа среща. Препоръката към тях е да се погрижат добре за устната си хигиена, тъй като лошият дъх може да попари надеждите им за романтична връзка, пише в. „Дейли експрес“, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на компанията за дентално лечение „Майдентист“.
Анкетата е обхванала 750 души, които са споделили кои са най-отблъскващите аспекти на първата среща с потенциален нов партньор. Един от всеки четирима търсачи на нова любов е посочил лошия дъх. За голяма част от анкетираните най-дразнеща се е оказала незадоволителната лична хигиена. Сред най-отблъскващите аспекти на първа среща са също грубото отношение, разсейването на потенциалния възлюбен/а с технологични джаджи, и споменаването на бивши партньори.
Препоръката на експертите от „Майдентист“ към необвързаните индивиди, на които им предстои първа среща в търсене на нов партньор, е да се погрижат старателно за личната си хигиена, и най-вече устната.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!