110 четения

Шефовете на полицията се срещнаха с кметовете от община Полски Тръмбеш

Директорът на ОДМВР – В. Търново, старши комисар Димитър Машов и началникът на отдел „Охранителна полиция” комисар Стефан Николов се срещнаха в четвъртък следобед с кметовете на населени места в община П. Тръмбеш. Старши комисар Машов изказа благодарност към кмета на П. Тръмбеш Георги Чакъров за оказаното съдействие при изграждането на система за видеонаблюдение в населените места на територията на общината и предоставената техника в РУ – П. Тръмбеш, която направи възможно 24-часовото онлайн наблюдение. Благодарение на община П. Тръмбеш са поставени камери за видеонаблюдение на входно-изходните точки на град П. Тръмбеш, в централна градска част, автогарата и на входно-изходните точки в малките населени места в общината, а това ще бъде невероятно улеснение в работата на полицейските служители и до известна степен ще допринесе за сигурността на хората, подчерта Димитър Машов. Той се осведоми за работата на полицейските и младши полицейските инспектори по места от кметовете на селата, които изказаха искрено задоволство от работата на униформените.

Добра оценка за работата на служителите в РУ – П. Тръмбеш, даде и комисар Николов.

Кметът на П. Тръмбеш Георги Чакъров и зам.-кметът Назиф Кадир благодариха за отличната работа на униформените.

В края на срещата Георги Чакъров изрази готовност за съвместна работа по проекти с цел осигуряване на средства за ремонт на сградата на полицейското управление и за подобряване условията на труд на полицейските служители.

Един коментар за “Шефовете на полицията се срещнаха с кметовете от община Полски Тръмбеш

  • 04.10.2016 в 10:11
    Permalink

    Шуро-баджанащината в този град е безкрайна. При разчертни парко места всеки спира или паркира по безобразен начин (не по уредения), полицаите минават с патрулния автомобил, но мерки да се въведе някакъв ред не се вземат.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!