1322 четения

Бизнесът с ласки процъфтява по пътищата край Велико Търново

Студентки не са изключение сред жриците на платената любов

БИЗНЕСЪТ С ЛАСКИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ПРОЦЪФТЯВА И НА ГЛАВНИТЕ ПЪТИЩА ОКОЛО ВЕЛИКО ТЪРНОВО НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТОЛКОВА ЖРИЦИ НА ЛЮБОВТА. Няколко места за кърска любов са разположени от двете страни на трасето от „Бряста” в посока Дебелец. Цените са народни, а мераклиите да удовлетворят страстите не липсват. „Терени“ са спретнати и на изхода преди Килифарево, точно на завоя преди тиркомплекса, показа наша репортерска проверка. Жрици ловят клиенти и след тунелите в района на бившата „Родопа“, където трафикът е голям. Най-много обаче са „пеперудките“ в участъка от разклона за Леденик до местността Кална кория, в самия край на границата на община Велико Търново. Според запознати проститутките имат уговорка и лавират между тези места, за да постигат разнообразие.

„Какво ли не правим, за да имаме повече клиенти. Аз храня 4 гърла. Имам две деца, грижа се и за двете си сестри. Давам и пари на едно момче тука да ме пази”, с охота признава една от труженичките, която се представя като Ванчето. Перхидролената гърла заработва в района на „Бряста” и не крие, че между „колежките й” тук конкуренцията е жестока, но все пак спазват някакъв толеранс, да работят през 200 метра или през отбивка. Според Ванчето срамна работа няма. Самата тя „се държала чиста” и винаги като работи, се „мие с вода”, която колегата й носи в туба. С клиентите го правят в самите кабини или в близките храсти, където грижливо са постлани одеяла персон и половина, показва ни ги като доказателство тя.

„Кво си мислите, че като сме проститутки, сме гадни и долни. Трудно се изкарва и при нас. Борим се за коричката хляб. Вчера за един ден съм изкарала само 20 лв., а един ми предложи да ми излее малко нафта, ако му дам. Прибирала съм се и с пакети с цигари, които препродавам, за да се храним”, разказва момичето, което е на видима възраст около 20 години.

Малко след разклона за Килифарево наш екип се натъква и на втора „пеперудка”. „Какво искате, ако ви трябва информация, ще плащате. Ако искате друго, за тримата мога да направя намаление”, свойски се усмихва тя.

Заради многото болести проститутките се навиват на орална любов само с презерватив.

Цената е поносима, но най-ниската се постига винаги с пазарлък. Тарифата общо взето е според човека. Почва от 50 лв., но след уговорки може да се смъкне и до 20 лв.

Ценителите могат да разчитат и на други удоволствия, но за тях се искат повече пари.

По протежението на трасето има поне 20 момичета от близките градове Горна Оряховица и Лясковец. Заради жегите и улеснение болшинството от тях работят без бельо. „Първо показваме, за да привлечем клиентите, някои са доста претенциозни и като ни видят мръсни и потни, не ни искат”, разкрива една от словоохотливите труженички, на която неведнъж й се е налагало да се мие и в близката река.

Доста от магистралките предпочитат да „джиткат” по морето, а тук остават само тези, които хранят семейства. Задължително са с охрана, тъй като доста от клиентите проявяват своеволия.

ПЛАТЕНАТА ЛЮБОВ ПРОЦЪФТЯВА И В студентските градове Велико Търново и Свищов И интернет е бъкан с предложения, предлагащи развлечение за мъже и жени, показа репортерската проверка на „Борба”. Според запознати никога досега сексът срещу заплащане не е бил в такъв разцвет.

Възпитанички на местната алма матер изобщо не се свенят да продават ласките си, а някои от тях директно канят в квартирите си, установи наш екип. „Помагаме си за таксите и за издръжката си, докато следваме. Родителите ни нямат възможности и затова го правим”, без свян обяснява 22-годишна монтанчанка, второкурсничка във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий” във Велико Търново. Тя допълва, че не поема всеки мераклия за ласки, а предварително преценява дали потенциалният й партньор е чистоплътен. „Парите взимам предварително, за да няма после измами, случвало се е да ме излъжат, но най-често ми оставят даже повече. Най-добре плащат онези, които идват тук в командировка и си търсят просто компания. Имала съм и такива, които просто искат да си говорим”, разказва още тя.

От 100 лв. започват офертите за ангажимент за час на момичета в центъра на В. Търново. Повечето от тях имат директни договорки с хотели, но за това се дава допълнително. Повечето обаче държат квартири и действат в тях. Предпазните средства са задължителни, а за екстри, включително еротично бельо и играчки, се заплаща допълнително. Няколко момичета предлагат ласки в кв. „Картала”.

Стилян НАЙДЕНОВ

5 коментара за “Бизнесът с ласки процъфтява по пътищата край Велико Търново

 • 05.10.2016 в 14:30
  Permalink

  Тази статия се появява през 4-5 месеца, когато явно има нужда да се запълни някоя дупка във вестника. И къде я намерихте тази монтанчанка?

  Отговор
 • 05.10.2016 в 14:50
  Permalink

  Виц. Един твърди пред съда, че всички жени са „продажни“. Съдията обаче го контрира – А-а-а-а, как така всички! Имена и адреси моля! …………………. Че и редакцията. Второкурсничка, ВТУ…. ами дайте телефона!

  Отговор
 • 05.10.2016 в 19:26
  Permalink

  Ето до къде ни докараха от ГЕРБ!

  Отговор
 • 11.10.2016 в 16:05
  Permalink

  Мухльо, преди ГЕРБ имаше, или нямаше крастави циганки по пътищата и е*ливи простовати студентки? Дотук ни докараха комунистите и престъпното им управления и преди и сега!!! А не по-малко виновни са такива невежи и полуграмотни цървули като теб, които поддържаха, поддържат и сега мръсните крадливи болшевишки свине! Нещастник!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!