8 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 6 октомври, четвъртък

Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 6-и в 7-и в 12.17 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Ако е възможно, отложете всички планови операции. Заради положението на Луната в Стрелец кръвта се съсирва по-трудно и раните заздравяват по-бавно. Абсолютно нежелани са операциите в областта на черния дроб. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми със седалищната област, изследването на кръвта.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си. Денят е благоприятен за отпускащ масаж. Добре се отразява антицелулитният масаж на седалището и бедрата, стига да не се използват силови методи.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета, която не е свързана с гладуване. Дори и ако намалите приема на храна, в следващите дни можете да редуцирате теглото си. Възползвайте се.

Цветове, носещи късмет: Синьо, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – между 12.17 и 22.24 часа.

Нумерологичен хороскоп: Стабилизирайте личните си взаимоотношения, за да живеете в хармонична среда и да бъдете в мир със себе си. Не критикувайте прекалено много хората около себе си, без да сте погледнали своите собствени грешки.

Звездни аспекти за деня: Днес не отлагайте отговорностите си във времето. Свършете работата си според падежа й. Избягвайте да поемате финансови ангажименти и не се обвързвайте с плащане на определени суми пари във времето. Луната е в напрегнати аспекти с Нептун и Сатурн и в хармоничен със Слънцето. Марс и Юпитер са в квадратура. Не влизайте в спорове и противоречия за дреболии. Успокойте нервите и всичко ще бъде наред.

 

ОВЕН

Успехите са с вас

Четвъртък ви радва с резултати от дейността, с която се занимавате от началото на седмицата. Не ви липсва подкрепа от влиятелни хора около вас. Внимавайте да не прекалите с нервността и чрез агресия да не провалите благоприятните прояви на днешния ден. Вечерта ви е нужно спокойствие и почивка.

 

ТЕЛЕЦ

Мерете си думите

Четвъртък е обещаващ, хармоничен и успешен ден. Въпреки че е доста натоварен със задачи, няма да ви липсват моменти, в които сладко ще отдъхвате в тихи разговори с приятели или колеги. Внимавайте с клюките, за да не се окажете в центъра на интрига на работното място. Не давайте пари назаем.

 

БЛИЗНАЦИ

Използвайте контактите

Настроението ви е делово, но чрез вродения си артистизъм успявате да уловите погледите върху себе си и отново да бъдете водещите фигури при осъществяване на различни разговори. Днес използвайте контактите, които притежавате. Някой може да ви подаде ръка, ако сте в затруднен период.

 

РАК

Не угаждайте прекалено

Днес се отдавате на семейството, на грижи за другите, потапяйки се изцяло в техните нужди и желания. Почти забравяте своите лични потребности – нещо, което правите често и което е нездравословно за вас самите. Обърнете повече внимание на личното си пространство, на личното си аз. Не угаждайте прекалено.

 

ЛЪВ

Сили не ви липсват

Движението на Луната в Стрелец ви зарежда с добро настроение. Не ви липсва жизнен тонус, напротив – днес сте особено енергични и успявате да организирате така деня си, че да свършите максимално много задачи и ангажименти. В любовта ви чака нов трепет, ново преживяване, което не е задължително да бъде с нов човек.

 

ДЕВА

По отъпкани пътеки

Основната характеристика на днешния ден е, че вървите по своите си отъпкани пътища, без да криввате дори сантиметър встрани. Залагате изцяло на традиционното, на рутинното и сякаш с това печелите шанса денят ви да бъде особено успешен. Не приемайте никакви предложения. Обмислете ги, но отговора дайте в друг ден.

 

ВЕЗНИ

Интересна среща

Авантюристичният ви поглед върху нещата в четвъртък ще ви отведе до някои незабравими срещи с хора, които не сте познавали до този момент. Възможно е да завържете запознанство в социалните мрежи или чрез среща на живо. Обърнете внимание на човека, който в момента влиза в живота ви.

 

СКОРПИОН

Обмислете предложението

След като успяхте да осъзнаете грешките си, сега е време да берете плодовете на тази своя мъдрост. Днешният ден ви дарява със стабилност. Шансът ви да просперирате не е никак малък. Залагайте на сигурното и не правете никакви рискови постъпки. Възможно е да получите предложение от материален характер. Обмислете го.

 

СТРЕЛЕЦ

Далеч от скандалите

Денят ви намира в добро настроение, въпреки напрежението и страховете ви от провал. Днес Луната се движи в знака ви и фокусът е към вашата особа. Мерете си приказките и планирайте добре действията. Избягвайте да се забърквате в скандали, въпреки че някой сериозно ви провокира чрез поведението си.

 

КОЗИРОГ

Ден за размисли

Навлизате в кратък период на затишие. Не ви се иска да бъдете обезпокоявани и тормозени с излишни задачи и ангажименти. Не искате да поемате отговорности, въпреки че има хора, които го очакват от вас. Игнорирайте ги. Сега имате нужда от своите минути тишина и уединение.

 

ВОДОЛЕЙ

Не бъдете досадни

Самоувереността ви е огромна и често тя е причината за грешките, които правите в този ден. Четвъртък е добър за срещи и разговори с хора, с които не сте се виждали от дълго време. Не навлизайте обаче прекалено в чуждото лично пространство. Тази натрапчивост може да ви изиграе лоша шега.

 

РИБИ

Подготовка за промяна

Не подценявайте важността на този ден от седмицата, тъй като той ви предлага шанс да реализирате своите професионални идеи. Вероятно ще осъществите важен разговор с ръководството. Колкото и напрегнат да бъде той, дори да завърши със скандал, ще ви е от полза. Подгответе се за рязка промяна.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Родените на 6 октомври са благи души. Това са хора, отдадени изцяло на семейството и дома. Търсят хармонията навсякъде около себе си, но често не я откриват и това ги прави нервни, агресивни и недружелюбни. Не умеят да бъдат подчинени. Товарят се с много работа, докато не прегреят в един момент. Тогава не трябва да сте им пред очите, защото помитат всичко и всеки пред себе си. Нека намерят и хоби, заедно с работата, за да може то да бъде отдушник на професионалното им напрежение.

Навлизате в прекрасна година на духовно уединение и анализ на изминалите девет години от живота ви. Ще си дадете сметка за много неща, ще бъдете наясно със себе си и ще постигнете хармония с всички близки. Това е година и на професионална квалификация, така че помислете в това направление. Време е да учите.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!