114 четения

Цветелина Бориславова откри офис на Българо-американска кредитна банка във Велико Търново

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ НА „БЪЛГАРО-АМЕРИКАНСКА КРЕДИТНА БАНКА“ АД И НЕИН ОСНОВЕН АКЦИОНЕР ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА откри регионално представителство на Зелената банка на България във Велико Търново. За церемонията по откриването дойдоха бившият главен секретар на МВР ген. Калин Георгиев, който е член на екипа на финансовата институция, областният управител проф. Пенчо Пенчев, зам.-кметът на община Велико Търново Снежана Данева, членове на Управителния съвет и над 60 официални гости, а водосвет за здраве и благоденствие направи отец Славчо. Великотърновският офис е разположен в бизнес сградата на ул. „Калоян“ 1 в старата българска столица, а негов директор е известният банкер Енчо Петков. С местното си представителство Българо-американската кредитна банка, която тази година празнува своята 20-годишнина, вече покрива всички големи областни центрове в страната.

„НАШАТА ФИЛОСОФИЯ Е ДА БЪДЕМ БЛИЗО ДО КЛИЕНТИТЕ СИ И ЗАЕДНО С ТЯХ ДА РАБОТИМ ЗА УСТОЙЧИВА ГРАДСКА СРЕДА И В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА. През тази година се превърнахме в Зелената банка на България, защото подкрепихме множество бизнес проекти с фокус върху подобряване на екологията и зелената идея като цялост“, изтъкна в словото си по време на откриването г-жа Бориславова. Финансовата институция е известна и с това, че създаде първата Виртуална банка в България – BACB plus, което е новост в банкирането. Платформата предлага изцяло дигитализирани банкови услуги, например „Дигитален архив на документи”, „Календар на плащанията”, „Портфейл”, достъп чрез един потребител до един или повече банкови клиенти. Различните канали за банкиране позволяват на всеки потребител да извършва операции без ограничения на устройството, което ползва. Сигурността пък е изключително висока и гарантирана, като въвежда за първи път използването на anti phishing защита, базирана на избор на лична картинка и фраза при първоначална регистрация.

СПОРЕД КЛИЕНТИ БЪЛГАРО-АМЕРИКАНСКАТА КРЕДИТНА БАНКА Е МНОГО ПО-РАЗЛИЧНА ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЗАРАДИ ПРИЛАГАНИЯ ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД в предлагането на продукти и услуги, професионализма на нейните висококвалифицирани банкери, както и винаги конкурентните й условия. БАКБ е модерна, високотехнологична институция, която отговаря адекватно на все по-високите изисквания на съвременните потребители, адаптира се бързо към променящите се условия на банковия пазар и се възползва от всички технологични новости, които могат да бъдат в услуга на клиентите й. Основните приоритети в дейността й са в сферата на екологията и селското стопанство. Трезорът насърчава не само дейности, свързани с опазване на околната среда, енергийноефективни източници и т.н., но и проекти и инициативи със съществен социален отзвук в тази сфера. През последните години банката също така се налага като една от най-активните в аграрния сектор. Тя работи активно с множество клиенти в отрасъла, включително и за развитие на биоземеделието и агроекологията. Банката се стреми да работи много активно с малките и средни предприятия в страната, отчитайки плановете за тяхното бъдещо развитие, като им предлага съвременни и гъвкави решения.

Стилян НАЙДЕНОВ

2 коментара за “Цветелина Бориславова откри офис на Българо-американска кредитна банка във Велико Търново

 • 07.10.2016 в 19:35
  Permalink

  Пипалата на Боко и Боковица и в нашия град! Нищо общо нямат двамата комуняги с великата Америка!

  Отговор
  • 10.10.2016 в 10:27
   Permalink

   С Америка нямат, да, но с евроатлатиците-либерали които се опитват да управляват света от територията на Америка имат много общо!

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!