17 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 10 октомври, понеделник

Луната преминава от Козирог във Водолей в 9.32 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и в 15.30 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на вените, ставите и очите. Не е благоприятно време за вадене на зъби или поставяне на татуировка, както и за пробиване на уши. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени, диагностицирането на очни заболявания и раздвижването на стави.

Красота и външен вид: Прекрасни са спортовете, свързани с източни бойни изкуства. Отидете на йога, за да релаксирате. Направете раздвижване по време на почивките в работата, за да не получите разширени вени. Денят е благоприятен за подстригване на косите и коламаска на тялото. Неблагоприятни са процедурите по подмладяване кожата на лицето, пилинг на лицето, поставяне на татуировка и обеци.

Хранене и диета: Лунната диета тече до днес в 7.32 часа сутринта. Ако я спазвате, веднага след настъпване на часа, в който можете да се храните нормално, не преяждайте. Започнете със захранване, в противен случай ще почувствате тежест. При всички, които не са на диета, днешният ден изисква да включите полезни мазнини в менюто си. Маслините и авокадото са прекрасен източник.

Цветове, носещи късмет: Зелено и виолетово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 15.30 часа.

Нумерологичен хороскоп: Днес не сме достатъчно упорити и лесно ще се отказваме, ако видим трудност по пътя си. Мислим много, а действаме малко. Неувереността ни пази от допускането на груби грешки, за които можем да платим скъпо в бъдеще.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната във Водолей благоприятства умствената и интелектуална дейност. Често сме прекалено директни с хората около себе си е възможно да ги засегнем. Луната е в хармонични аспекти с Меркурий и Юпитер. Добре протичат всички делови взаимоотношения, разговорите по бизнес и по служебни въпроси. Като цяло денят е силен и благоприятен.

 

ОВЕН

Печелите успехи

 

Днес сте активни и упорити. Успявате да постигнете доста неща за кратко време. Не е изключено в някои моменти от деня да се колебаете измежду две или три решения. Послушайте разума, който в момента ви дава най-правилния съвет. Запазете емоционалното си здраве и ако имате проблеми, ги споделете с близките си. Това ще ви вдъхне оптимизъм.

 

ТЕЛЕЦ

Планирайте бъдещето

 

В понеделник вие осъзнавате своята вътрешна сила. Целите се високо и планирате дългосрочно във времето. Уверени сте, че ще успеете да осъществите своите планове. Всъщност това е половината път до постигане на целите. Останалата половина е в правилните ви действия. Днес е много важно да планирате дългосрочно, обмисляйки детайлите.

 

БЛИЗНАЦИ

Хубав ден

 

В понеделник късметът е изцяло с вас. Съдбата ви помага, когато се налага да направите някои важни делови разговори. Дори и да не сте предварително подготвени и запознати с всички детайли, срещите протичат гладко и безпроблемно. В личен план също ви чака успех. Не спирайте да показвате обичта си към любимия човек и близките хора.

 

РАК

Не се ядосвайте

 

Въпреки че около вас в днешния ден витае силно напрежение, денят няма да е лош. Негативните впечатления си създавате сами, като изследвате навиците и действията на хората около себе си. Естествено е те да противоречат на вашите, защото всеки си има начин на живот. Просто приемете чуждото мислене и всичко ще бъде наред.

 

ЛЪВ

Без притеснения

 

Очаква ви цветен, благоприятен и доста пъстър откъм срещи и изживявания ден. Всичко се случва толкова бързо, че дори не успявате да подредите предварително плановете си. Не се безпокойте, нямате поводи за притеснения. Съдбата стои здраво зад гърба ви. Каквото и да се случва, изходът от всяка ситуация ще бъде благоприятен за вас.

 

ДЕВА

Мислете позитивно

 

Подхождате неправилно към този ден, защото още от сутринта нагласата ви е песимистична – нещо, от което трябва да се избавите колкото се може по-скоро. Понеделник е изключително благоприятен и лек за изживяване ден. Не предизвиквайте с мисълта си несполуки. Настройте се позитивно и свършете належащите дела.

 

ВЕЗНИ

Повишено внимание

 

Привидно хармоничен и ритмичен е понеделникът, но са възможни някои неочаквани изненади, за които трябва да сте подготвени още от сутринта. Под тихите води се крият бурни течения и за да не се превърнете в тяхна жертва, трябва да ги предвидите предварително. Днес не всичко изглежда по начина, по който ви го представят. Бъдете внимателни.

 

СКОРПИОН

Обявете пас

 

Дошло е време да се заемете с някои поизостанали задачи, които трябва непременно да бъдат отметнати и затворени веднъж завинаги. Денят не ви позволява да се захващате с новости или да се заемате с ангажименти, за които все още сте неподготвени. Обявете пас за момента и се впуснете в довършване на започнати неща. Така ще бъде най-добре за вас.

 

СТРЕЛЕЦ

Късметът е с вас

 

За вас понеделник е подготвил доста хубави моменти. Енергията на деня е благоприятна и позитивна и вие излъчвате добро настроение още от сутрешните часове. Във вашата компания е приятно, общувате с лекота. Късметът сякаш работи на ваша страна. Доверявайте му се по-често. Възможни са пътувания на кратко разстояние, ще бъдат ползотворни.

 

КОЗИРОГ

Добра преценка

 

След като Луната премина през вашия знак и засили вашата интуитивност и чувствителност, сега следва да бъдете внимателни и да изпипвате нещата, с които се заемате на работното място. Вървите по тънък лед и една крачка встрани може да ви коства големи проблеми. Няма да се стигне до там обаче, защото вие добре преценявате своите действия.

 

ВОДОЛЕЙ

Запазете спокойствие

 

Луната преминава през вашия знак. Не избързвайте и не изпреварвайте събитията. Позволете им те да се случат в живота ви с естествен ход, без да ги предизвиквате преждевременно. Денят изисква да запазите спокойствие и да търсите мира вътре в себе си. Избягвайте конфликтните ситуации. Направете си равносметка на свършеното дотук.

 

РИБИ

Хиляди въпроси

 

Този ден не ви позволява да бъдете прекалено активни, да вземате важни решения и да поемате рискове. Напротив. Изисква от вас да мобилизирате своята мисловна дейност и да анализирате някои грешки. Вижте поведението на хората около себе си. Потърсете причината за ситуации, в които попаднахте наскоро. Това ще ви помогне да излезете от кризата.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Ако сте се родили на 10 октомври, това значи, че сте сприхави и избухливи хора. Често изтървате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате за това. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите обиди на човека отсреща, а малко след това да му се извинявате. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и търпеливи. Приемайте и съвети, и критика отстрани. Така ще имате реална оценка за самите себе си.

От днес навлизате в година, в която не бива да се противопоставяте на капризите на съдбата. Следвайте нейните желания изцяло. Така ще вървите с бавни стъпки към успеха. Оставете се на течението и то ще ви отведе в правилната посока. Прибързвате ли, няма да ви се получава.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!