Футболният тим на НВУ „В. Левски” е общоармейски шампион

На финалите в Сопот великотърновци не дадоха шанс на съперниците си

Поредната си титла от Армейското първенство по футбол извоюва отборът на НВУ „Васил Левски”. След като станаха шампиони на малки врати, възпитаниците на майор Тодор Василев взеха титлата и на нормален терен. Финалите на шампионата бяха в Сопот, където на полуфинала великотърновци удариха с 3:0 армейския тим от Варна. Два гола в срещата отбеляза Даниел Сребров, един добави Димитър Димитров.

В директния спор за първото място тимът на НВУ надигра представителите на Карлово с 2:0 и вдигна купата. И двете попадения заби Димитър Димитров в 12-ата и 75-ата минута. Пропуски пред вратата на съперника направиха Илиян Илиев и Даниел Сребров.

Освен голмайсторите със златни медали се окичиха още Лазаров, Славейков, Джантов, Йорданов, Илиев, Карабобев, Й. Георгиев, Сл. Георгиев, Андреев, Павлов, М. Георгиев, Копринков, Тянчев и Тих. Тодоров.

„Чудесно представяне на футболния терен. Отборите ни и при мъжете, и при жените са общоармейски първенци, което означава, че сме първи за годината и Националната военна спортна федерация”, коментира майор Василев. Шампионите ще бъдат наградени от ръководството на НВУ „В. Левски” с по пет дни домашен отпуск.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *