10 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 11 октомври, вторник

Луната е във Водолей. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 11-и в 12-и в 16.10 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелателни операциите в областта на вените, ставите и очите. Не е благоприятно време за вадене на зъби. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени, диагностицирането на очни заболявания и раздвижването на стави.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите и коламаска на тялото. Практикувайте йога. Движете се повече и ходете пеша. Неблагоприятни са процедурите по подмладяване кожата на лицето, пилингът на лицето и поставянето на татуировка и обеци.

Хранене и диета: Днес не бива да забравяме полезната функция на мазнините. Нека не ги изключваме от менюто си, защото спомагат за дейността на жлезите с вътрешна секреция. Хапвайте сурови ядки или си направете свежа салата от авокадо с чесън и зехтин.

Цветове, носещи късмет: Виолетово и червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 16.10 часа.

Нумерологичен хороскоп: Добре е да сме упорити и винаги да тръгваме с нагласата, че можем да преодолеем трудностите. Така успехът ни е гарантиран.

Звездни аспекти за деня: Луната днес се движи във Водолей и подпомага новаторството, изследователските и интелектуалните занимания. Меркурий е в съвпад с Юпитер, а Марс и Нептун са в секстил. Пуснете на воля желанието си да експериментирате. Постигнете нужното съгласие в деловата област и хармония с хората около себе си. Денят е силен за всички, които се занимават с интелектуален, творчески труд или водят преговори на високо равнище.

 

ОВЕН

Добра реализация

 

Във вторник успявате да отстоявате своите лични позиции и гледни точки. Добре правите, като приемате и мнението на другите хора, за да бъдете в хармония с тях. Контактите ви са ползотворни, липсват конфликтни точки и всичко върви добре. Взели сте си поука от грешката да влизате в чуждото пространство и да се конфронтирате излишно.

 

ТЕЛЕЦ

Нова работа

 

Отстоявайте позициите си. Говорете ясно, точно и разбрано, за да не се получават излишни неуредици и грешки. На работното място това е благоприятен ден, който ви позволява да разгърнете размаха на своите сили. При някои се очертава предложение за нов тип дейност, допълнителна или основна – зависи от нуждите и нагласите ви.

 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни

 

Във вторник се движите по съвсем тънък лед, който може да се пропука всеки момент. Внимавайте и при най-малките стъпки. Става въпрос за начина ви на общуване. Привидно всички разговори протичат хармонично, но зараждащото се у вас вътрешно напрежение може да ескалира от малка, съвсем ненадейна провокация. Бъдете внимателни.

 

РАК

Приемете другите

 

Успявате да се реализирате доста добре във вторник. Това е мигът, в който правите своята крачка назад, след като довчера извършвахте две напред. Днес внимателно опипвате почвата, оглеждате обстоятелствата. Не бива обаче да предприемате рискови начинания. Приемете характерите на хората, с които трябва да общувате и да работите в екип.

 

ЛЪВ

Без конфликти

 

Радвате се на късмет и съдбовна подкрепа. Това е и причината днешният ден да ви се стори лек за изживяване, благоприятен и хармоничен. Все пак не залагайте единствено на прогнозата. Вие също трябва да се погрижите за благополучието, като избягвате конфликтите. Ако почувствате напрежение, овладейте го още в зародиш.

 

 

ДЕВА

Не се натоварвайте

 

Ще бъдете доста активни днес, но често ще разпилявате силите си и ако го сторите, не бива да чакате добри резултати. Резултатите няма да са големи, защото сте разпилени в няколко направления. Концентрирайте се. Потиснати сте от неща, които не си струва да мислите, обсъждате и изстрадвате в този момент. Просто се отърсете от тях.

 

ВЕЗНИ

Подхождате наивно

 

И вие, също като Близнаците, се движите по тънък лед и всяка малка крачка напред може да ви струва пропукване и срив. Планирайте внимателно всяка своя стъпка. Привлечени сте от нещо ново, задало се на хоризонта преди няколко дни. Опипайте почвата. Намирате се в прекрасен период, но сте настроени авантюристично и подхождате наивно.

 

СКОРПИОН

Без притеснения

 

И във вторник не бива да прекалявате със своята активност. Действайте по вече предприети инициативи, без да се залавяте с нещо ново. Нямате повод за притеснения, ако си мислите, че с това ще изостанете или другите ще ви задминат по един или друг начин. По-добре е да се задържите на едно място, отколкото да правите грешка след грешка.

 

СТРЕЛЕЦ

Научете нещо ново

 

Днес също се реализирате по прекрасен начин в сферата на общуването. С вас е приятно да се прекарва време и да се провеждат разговори. Това е и причината да сте заобиколени от толкова много хора. В прекрасно настроение сте, днес можете да посетите курс за преквалификация или семинар. Научете нещо ново, ще ви е от полза в бъдеще.

 

КОЗИРОГ

Разчупете границите

 

Този ден изисква от вас да отворите душите си към нещо ново и нестандартно. Експериментът си струва, колкото и неуверено да ви се струва начинанието. Разчупете границите на комфорт и излезте извън тях. По кривите, неотъпкани пътеки се крият много опасности, но и също толкова неразкрити богатства и възможности, които ще са ви от полза.

 

ВОДОЛЕЙ

Много уязвими

 

Луната грее през вашия знак и ви прави болезнено уязвими. В момента сте нервни, прибързани и можете да вземете едно недообмислено решение. Има голяма вероятност да сгрешите, ако прибързвате. Затова помислете още веднъж. Желанието ви да блестите в очите на другите днес ще ви подведе. Нямате нужда да се доказвате.

 

РИБИ

Успокойте се

 

Във вторник забравете за сроковете, които висят над главите ви, за краткото време, с което разполагате, за да свършите някои неща. Преодолеете ли този стрес, ще видите как нещата започват да се нареждат малко по малко в своя логичен времеви интервал. Успокойте се и всичко ще бъде наред.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родили сте се на ден, който говори за хиляди скрити заложби във вашия характер. Става дума за таланти, умения и способности, които дори вие не подозирате, че притежавате. Наред с това рождената ви дата е обвързана с досадна колебливост и може би заради нея най-хубавите ви черти остават скрити така дълбоко във вас. Разкрийте се, като преборите страховете и се опълчите на предразсъдъците. Повярвайте в себе си и ще видите как успехите ще започнат да се редуват един след друг. Отворете душите и позволете на уменията и талантите да излязат на показ.

Навлизате в една прекрасна година на щастие и радостни мигове. Това е година на хубави контакти, незабравими преживявания и добри новини. Изживейте я с много ентусиазъм.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!