10 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 12 октомври, сряда

Луната преминава от Водолей в Риби в 15.42 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 16.49 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: До прехода на Луната в Риби остават нежелателни операциите в областта на вените, ставите и очите. Не е благоприятно време за вадене на зъб. След 15.42 часа неблагоприятни са операциите в областта на вегетативната нервна система, глезените на краката и лимфната система. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени и очни заболявания.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си до 15.42 часа. Това е и времето, позволено за коламаска на тялото. След този час добре се отразяват водните процедури на организма.

Хранене и диета: Планирайте постни закуска и обяд, а за вечеря пригответе лека риба с обилни салати или задушени зеленчуци. Плодовете днес също са препоръчителни. Пиенето на течности се отразява добре на организма.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 16.49 часа. Поливане на растенията вкъщи и в градината: след 15.42 часа.

Нумерологичен хороскоп: Сряда предрича трудности и борби, които трябва не да приемаме за даденост, а да предотвратим чрез действията си. Проблемите ще се задълбочават от нашето бездействие. Не бива да отлагаме нищо за другия ден, щом можем да го свършим днес. В личните взаимоотношения ще сме сантиментални и чувствителни.

Звездни аспекти за деня: Почти през целия ден Луната е в неактивна фаза и това до голяма степен блокира шанса ни да се реализираме лесно. Отложете важните ангажименти за утре или за дните от следващата седмица. Обърнете се назад и довършете някои изостанали задачи. В 15.42 часа Луната навлиза в Риби и ни прави чувствителни, загрижени за хората около себе си. Често прекаляваме в желанието си да угаждаме, а милосърдието ни не е оценявано подобаващо.

 

ОВЕН

Изчакайте момента

 

Професионалните ви възгледи стават все по-широки, след като и днес мислите изцяло за работа. От няколко дни в главата ви се върти идея, но все още не е настъпил моментът да я превърнете в реалност. Не при всички нещата ще станат бързо, затова е нужно да се заредите с търпение и кураж. В личен сте прекалено нервни и избухливи.

 

ТЕЛЕЦ

Пазете се от уловки

 

Променлива, но значима в сферата на професионалните идеи и реализация, срядата ви поставя в няколко ситуации на избор. Относно парите ви чака интересно предложение, което следва да обмислите добре, защото крие известни уловки. То ще бъде свързано със служебното поприще и крие опасности от измами. Опитайте се да излезете от омагьосания кръг.

 

БЛИЗНАЦИ

Разплитате възли

 

В доста добро настроение ви намира днешният ден, а това е тенденция, която е характерна за цялата ваша седмица. Съсредоточете се върху деловите си цели точно сега, защото деловодството и частният бизнес ще са сферите, които ви вървят най-много. Осъществете разговори и разплетете някои възли. Ще имате успех в разрешаването на дилеми.

 

РАК

Доволни от себе си

 

Моментът, в който се намирате, е изцяло отдаден на служебните ви ангажименти и нищо друго не бива да разсейва вашето внимание. Сега сте изключително натоварени, но ще бъдете възнаградени подобаващо за труда си. Имате нужда от емоционално разпускане. Не пропускайте възможността вечерта да излезете с приятели.

 

ЛЪВ

Не експериментирайте

 

Днес действате в по-ограничен мащаб, но за сметка на това качеството на свършените от вас задачи ще е неоспоримо. Заемете се с това, което умеете, без да експериментирате и да се залавяте с нови начинания. Денят ще е успешен и благоприятен, ако не експериментирате и се разпилявате, а заложите на традиционното.

 

ДЕВА

Нови партньорства

 

Въпреки че днес успявате да постигнете целите си и сте в хармония с останалите, не са изключени моменти на конфликти и пререкания. Някои ваши мнения подлежат на оспорване. Приемете и чуждата гледна точка. Не е лошо да помислите и за нови контакти и партньорства за в бъдеще. Днес преценявате накъде да насочите своето внимание.

 

ВЕЗНИ

Чар и обаяние

 

В сряда сте мобилизирани и доста настойчиви относно своите идеи и цели. Нерядко напоследък се случва такъв ентусиазъм да ви залее още от сутринта. Използвайте момента и се отдайте на плановете си. Чарът ви е осезаем и той ще бъде причината да постигнете своето. В личен план също ви чака момент на стабилизация. Хармонията там е гарантирана.

 

СКОРПИОН

Нови възможности

 

Благоприятен, но и изпитателен, денят се оказва интересен и дори интензивен за по-голямата част от вас. Не се предоверявайте и се старайте да участвате пряко в делата, които ви касаят. Професионалният ви ден ще бъде наситен с възможности, някои от които за повишаване на доходите. Сега е моментът да се възползвате от тези шансове.

 

СТРЕЛЕЦ

Действайте разумно

 

В разгара на тази работна седмица се оказва, че сте поставени пред дилеми и трябва да вземете решение накъде да тръгнете. Мнозина са отчаяни от обстоятелствата около себе си, други желаят да им се случат точно определени промени. Действайте разумно и според възможностите си както днес, така и през следващите дни.

 

КОЗИРОГ

Попадате в изолация

 

Днес се справяте отлично с възложените ви задачи, ако успеете да ги разсрочите равномерно във времето. На този етап не сте готови да се справяте с предизвикателства. Сряда изисква да останете насаме със себе си. Това ви поставя в ситуация на изолация, но ще бъде полезно да се отделите за кратко време от другите хора и да премислите нещата.

 

ВОДОЛЕЙ

Обмисляйте детайлите

 

В сряда сте във форма. Ще успеете във всичко, ако подхождате с нужния интелект и търпение. Вече усетихте, че настоящата седмица е с променлив характер, затова се подгответе за трудности в някои от следващите дни. Прожекторите са насочени към вас и много хора следят действията ви. Бъдете внимателни и обмисляйте детайлите.

 

РИБИ

Избързвате ненужно

 

Напрегнати и доста нервни, в сряда сте напът да направите няколко грешки, за които е вероятно да съжалявате след време. Отнасяте се безразсъдно към новостите и желаете да направите промяна, за която моментът все още не е настъпил. В личен план отделяйте повече внимание на половинката, не я забравяйте покрай своите грижи.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Вашата неутолима страст са разговорите, но винаги с нотка резервираност. Лъчезарни сте, отзивчиви и жертвоготовни. Последното обаче е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Вие вършите цялата работа, а лаврите обира някой друг. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Навлизате в година, през която рутинните дела и трудностите ще са преобладаващи. Подгответе се за това. За да се справите успешно, трябва да сте упорити, търпеливи и убедени в своите възможности. Всичко ще се нареди, ако се борите докрай.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *