48 четения

ОТЗВУК ОТ ВИЗИТАТА. Генерал Румен Радев: „Можем да противодействаме при манипулация на изборите само ако бъдем активни и бдителни”

„Страхуваме се от манипулация и фалшификация на изборите“, категорични бяха поддръжниците и симпатизантите на кандидата за президент ген. Румен Радев при срещите си с него в Полски Тръмбеш, Сухиндол и Горна Оряховица. Симпатизанти и членове на партията поставяха неведнъж въпроса как може да се повлияе и изборите да бъдат наистина честни?

radev_go1„Манипулацията на изборите е факт и е притеснителна. Можем да противодействаме само като бъдем активни и бдителни“, отговори пред хората кандидатът за президент на България ген. Румен Радев. Сред въпросите към генерала бяха поставени и такива, касаещи бъдещето на Българската армия и сигурността на държавата. На питането за развитието на армията ни Румен Радев отговори, че тя ще има развитие, когато политиците осъзнаят, че е основен гарант за националната сигурност. Ние сме в НАТО и там трябва да бъдем, но трябва да сме член на Алианса с реална бойна способност, а не да чакаме НАТО да ни пази. Това означава армията да се модернизира технически, съставът й да е материално обезпечен и да се подготвя постоянно, а не само да стои по казармите, смята генералът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!