11 четения

СКАНДАЛНО. Само 100 лева глоба за зверски бой и псувни в лясковската дискотека „Банята“

НАНЕСЪЛ ЖЕСТОКА СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА НА МЛАД МЪЖ В ЛЯСКОВСКАТА ДИСКОТЕКА „БАНЯТА“, псувал и обиждал жена и държал се цинично получи от съда в Горна Оряховица по две обвинения само 100 лева глоба след спогодба с прокуратурата. Темида е можела да даде на мъжа две пробации и 500 лева глоба, но вместо това проявява милост и той е получил смешните сто лева глоба!

ЗЛАТКО БОЗОВ ОТИДЕ НА СЪД В ГОРНА ОРЯХОВИЦА ЕДНА ГОДИНА СЛЕД ПОБОЙ И СКАНДАЛ в лясковското заведение „Банята“. Той се появил в клуба с двама свои приятели след полунощ на 16 май 2015 г. И тримата били солидно почерпени. Въпреки това и късния час Бозов си поръчал на бара алкохол, но му отказали. Барманът видял, че младият мъж е неадекватен, и вежливо му предложил да си ходи, без да пие повече.

По това време в заведението като клиенти били Недко Д. и Елена Д., която иначе била сервитьорка в „Банята“, но в този момент не била на смяна.

СЛЕД КАТО ЗЛАТКО НЕ ПОЛУЧИЛ АЛКОХОЛ НА БАРА, той станал агресивен и започнал да се заяжда със сервитьорката, която била на работа. Най-демонстративно минал зад бара и взел бутилка водка, за да продължи да пие. Тогава Елена Д. се приближила към Бозов, за да му обясни, че след полунощ не сервират алкохол и заведението ще затваря. Агресивното поведение на Бозов прераснало в посегателство и я ритнал в областта на ребрата. На помощ на набитата Елена се притекли Недко Д. и друг клиент. Направили му забележка, като го помолили да напусне заведението. Златко Бозов отказал и започнал да псува, после двамата се хванали за реверите и паднали на земята, а Бозов опитал да души Недко.

През това време в заведението пристигнал управителят на комплекса и заедно с другите мъже започнали да разтървават биещите си. Златко Бозов обаче не бил озаптен и продължил да бие жестоко Недко. Разпрата била спряна от полицията. Недко Д. бил потрошен, в болница и половин година не можел да се движи. Елена се е отървала по-леко след удара с крак в лявата част на ребрената област.

Н. ГЕОРГИЕВА

Един коментар за “СКАНДАЛНО. Само 100 лева глоба за зверски бой и псувни в лясковската дискотека „Банята“

  • 17.10.2016 в 19:51
    Permalink

    Пребиваш човек 100лв. Пребиваш котка затвор от една до три години. Това е Българско правосъдие.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!