20 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 13 октомври, четвъртък

Луната е в Риби. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 13-и в 14-и в 17.25 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Уязвими са стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете – области, в които не се препоръчва оперативна намеса днес. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с белия дроб, стомаха, черния дроб, жлъчката, кожните интервенции, проблеми с половите органи, отделителните органи и носа. Денят е добър за зачеване. Избягвайте предозирането с медикаменти и упойващи средства.

Красота и външен вид: Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода. Нежелателни са разкрасителните процедури на косата – подстригване, изсушаване и миене.

Хранене и диета: Денят е добър за разтоварваща диета. Ако няма да правите такава, през целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Въглехидратите, приети днес, изискват по-активно движение, за да бъдат изразходени.

Цветове, носещи късмет: Светлозелено и морскосиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 17.25 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Нумерологичен хороскоп: Денят носи успокоение, шансове за стабилизиране в емоциите и чувствата. Пътуванията са препоръчителни. Днес лесно намираме изход от ситуации, които в предишни дни са ни се стрували трудни.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Риби. Очаквайте сбъдване на мечтите и желанията си, занимавайте се с интелектуална дейност поне през първата част от работния си ден. Добре е да мерим приказките си, за да не обидим някого с думите си. Следобедът и вечерта са благоприятни за активна работа. Не бързайте да се прибирате вкъщи и не отлагайте работа за утре.

ОВЕН

Владейте се

Очакванията при вас са за напрегнат, но успешен ден. Планетите изпитват търпението ви, особено около обедните часове. Не избухвайте и дръжте нервите си под контрол. Луната се намира в такова положение, че ви съветва да се владеете колкото е възможно. Занимавайте се с интелектуална дейност, с четене и образователни занимания.

ТЕЛЕЦ

Не се плашете

Четвъртък е благоприятен за Телците, въпреки че на работното място се разиграват стряскащи сценарии около обяд. Няма нищо фатално, ще влезете в обстановката за няколко часа. Часовете след обедната почивка са активни и благоприятни за повече работа. Натоварването си заслужава, ще бъдете оценени и доволни от себе си и от свършеното.

БЛИЗНАЦИ

Без важни решения

Днес следва да се огледате в новата обстановка, в която попаднахте в последно време. На работното място не вземайте важни решения. Ще се окаже, че имате пропуски в знанията, които лесно можете да запълните чрез обучение и курсове. Ето как ще се впишете и в новата среда, в която вече живеете. Това ще ви отвори нови хоризонти.

РАК

Ентусиазирани сте

Очаква ви благоприятен ден, в който Луната грее през Риби и ви дарява с енергия и творчески ентусиазъм. Четвъртък, от своя страна, е доста добър за интелектуални занимания, за ангажименти, свързани с книги, четене, разговори на различни теми. Около обяд внимавайте, не се ангажирайте прекалено с проблемите на чуждите хора, това ви вреди.

ЛЪВ

Преценете бюджета

Възможностите около вас в последната седмица не бяха никак малко и ако сте се възползвали, това е прекрасно за вас. Ако сте ги пропуснали, можете да се сърдите единствено на себе си. В четвъртък е важно да обърнете внимание на своите дългосрочни финансови планове. Наредете бъдещия си бюджет и разпределете стриктно всяка стотинка.

ДЕВА

Хората ви слушат

В четвъртък представителите на Дева говорят спокойно, целенасочено и са слушани от широка аудитория. Нека използват този ден за административните си работи, за заниманията с държавни институции, ако имат подобни взаимоотношения. За вземане на важни решения все още е рано да се мисли. Ако ви предстои да направите избор, не бързайте.

ВЕЗНИ

С по-мек подход

Днес сте особено напрегнати заради взаимоотношенията си с колегите или с хората от близкия приятелски кръг. Не сте съгласни с мнението на околните, но не сте и деликатни, за да оборите чуждите думи. Напротив, скачате яростно и често влизате в кавги. Нападението е най-добрата защита, но в случаи, различни от днешните. Имайте го предвид.

СКОРПИОН

Не се ядосвайте

Напрежението между хората наоколо днес няма как да не рефлектира и върху вашето ежедневие. Още сутринта чувствате силна енергичност, която лесно се трансформира в излишна нервност. Използвайте деня, за да се отдадете на любима дейност. Четете и се информирайте за нещо важно. Вечерта ще протече спокойно и в хармония.

СТРЕЛЕЦ

Избегнете кавгите

В този ден чувствате силна възбуда, която може да прерасне в повод за конфликти и неразбирателство в личните и партньорските взаимоотношения. Още сутринта разваляте хармонията вкъщи заради дреболия. Ако е възможно, изключете телефона си и не разговаряйте с никого. Вечерта ви очакват затишие, успокоение и радостни вести.

КОЗИРОГ

Спорен следобед

Очаква ви успешен четвъртък, ако се отдадете на дейности, които изискват аналитично мислене, оценяване на позитиви и негативи. Всичко, което е свързано с търсене и намиране на информация, ще ви спори. Активната рутинна работа вършете в следобедните часове, когато сте в апогея на силите си. В личния живот срещате разбиране.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете пестеливи

Почти към края на тази работна седмица бъдете внимателни за доходите си. Не харчете прекомерно, за да не останете разочаровани от състоянието на джоба си в края на октомври. Днес избягвайте явните конфликти с хора, които не са на вашето мнение. Такива ще има много, така че е добре да се заредите с кураж и търпение. Във ваш интерес е.

РИБИ

Грижа към всички

Очаква ви един доста благоприятен ден, но все пак Луната се движи във вашия знак и ви отправя предупреждения. На първо място, уязвими сте откъм емоционална гледна точка. Съчувствате на всеки, а в службата желанието ви е да свършите и чуждите ангажименти, за да не се мъчат вашите колеги. Това обаче рефлектира върху вас. Редно е да не го правите.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Сами сте си избрали да се родите на тази дата. Вървите бавно, но изненадващо успешно по улиците на своето битие, някои от които са залостени с прегради и бариери. Всички трудности ви учат на упоритост и нови знания. Уменията като ловкост, пресметливост и издръжливост, които придобивате, ще ви помагат през целия живот. Важното е да отстранявате всички бариери сами, да преодолявате всяко едно препятствие без чужда помощ. Полагате ли усилия, следвате ли целите си, успехите сами ще дойдат.

Навлизате в година на глобални промени. Животът ви ще тръгне в добра посока. Пътувайте и ще ви провърви.

Здраве: Спрете цигарите, ако сте пушачи. Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *