9 четения

Обновен и разширен пенсионерски клуб откриха в Драгижево

ОБНОВЕН И РАЗШИРЕН ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ ОТКРИХА МИНАЛИЯ ДЕН В ЛЯСКОВСКОТО СЕЛО ДРАГИЖЕВО. Помещението, в което хората от третата възраст се събират, е на пенсионерски клуб „Вяра” и се помещава в читалището. С традиционна погача и сол в новата зала бяха посрещнати нейните обитатели и много гости.

Средствата за ремонта са отпуснати от Община Лясковец, от местните дарители Йордан Йорданов, Атанас Донев и Тодор Христов и с безвъзмездната помощ на самите пенсионери. Така само за два месеца клубът е бил разширен, саниран и изцяло освежен. Възрастните хора имат вече помещение с нова дограма, топлоизолация и с подобрен вътрешен интериор.

Кметът на Лясковец д-р Евелина Гецова и председателят на клуба Йорданка Балашева прерязаха лентата на модерния нов дом на пенсионерите, след което събралите се близо 50 възрастни хора получиха поздравления от общинския кмет и ваучер с още средства за закупуването на най-необходимото по обзавеждането на клуба.

50 клубни членове присъстваха на тържественото откриване и този брой членове продължава да поддържа клубът вече в продължение на 21 години от съществуването си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!