8 четения

Родители правят подписка срещу майка, ударила шамар на първокласничка

Родители са настръхнали срещу гневна майка, която преди два дни нахлу в училище в Свищов и удари шамар на първокласничка. „Майката, която удари дете в училище, отправяше заплахи за живота му. Заплашваше, че ще го пребие“, обясни директорката на училище „Филип Сакелариевич“ Диана Иванова.

Инцидентът стана в понеделник, когато Наташа Павловска нахлула в час на първокласници и се нахвърлила върху съученичка на дъщеря си. Причина за саморазправата било съмнение за откраднат учебник на дъщеря й. Иванова заяви, че и преди е имало случаи, в които 28-годишната Наташа на висок глас е искала обяснения и е отправяла упреци.

„В крайна сметка учебникът бе намерен и детето не го е откраднало“, информира Иванова. Тя обеща, че училищните власти ще направят всичко възможно да осигурят видеонаблюдение и да ограничат достъпа на родителите дори и във фоайето. Самата Наташа отрича да е посягала на момичето.

„Полицаите започнаха да ме бият без причина и да ме влачат по коридорите“, твърди Павловска.

Родителите на съучениците на детето на Наташа Павловска инициираха подписка с искане то да бъде преместено, за да няма проявилата агресия майка достъп до децата им.

Н. ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *