НовиниТи, репортерът

Читателски вълнения. Защо не можах да гледам „Секс, наркотици и рокендрол”?

Искам да изразя възмущението си от неосъществения спектакъл „Секс, наркотици и рокендрол” с Блатечки. Както и други търновци, закупих си билет за спектакъла който трябваше да се играе в читалище „Надежда” на 18.09.2016 г. Голямо бе разочарованието, когато отидохме и жената, която продаваше билетите в центъра на града (според нея и организатор на събитието), каза, че представлението се отлага – не можа да каже ясно ще се играе ли на друга дата, или ще се връщат парите.

Даде някакъв телефон за връзка. Аз се обаждах многократно, отначало не вдигаше дълго време, после каза еди-кой си петък ще ми се обади. Обаждане не последва, аз пак звъннах, този път каза следващия петък. Била болна и т.н., внесла парите в счетоводството и т. н., и т. н. От тогава до сега все лъжи, аз останах с горчилка в душата си. Чувствам се излъгана, подведена, как друг път да посегна да си купя билет за представление в нашия град? За мен това е измама, игра с хората, желаещи да се потопят в културния живот на старата столица.

Снежана Бижева

В. Търново

3 thoughts on “Читателски вълнения. Защо не можах да гледам „Секс, наркотици и рокендрол”?

  • Имаме си театър в града, ако посещавате него, това няма как да се случи. Има достатъчно постановки-както местни, така и гостуващи.

    Отговор
  • Не е първи случай. Три пъти си купувахме билети за “Глупаци” с Филип Аврамов и в крайна сметка постановка нямаше.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *