54 четения

„Аркус Агро” триумфира във футболна надпревара в Лясковец

Отборът на „Аркус Агро” триумфира в тазгодишното издание на традиционния футболен турнир в чест на Деня на машиностроителя 12 октомври. Надпреварата в Лясковец приключи в сряда, като наградите на призьорите бяха връчени от председателя на Зоналния съвет на БФС във В. Търново Бончо Генчев. Съорганизатори бяха военният завод „Аркус” АД, ФК „Аркус”, „Дунав лизинг” и синдикатите КНСБ, „Подкрепа” и „Защита”, съобщи организаторът Стоян Георгиев. Дългогодишният треньор и деятел бе отличен с медал и грамота от ръководството на „Аркус” АД за приноса си към спортната дейност в предприятието.

В турнира участваха 12 отбора, съставени от работници и служители в завода, разделени в три групи по четири. Мачовете се играха на спомагателното игрище на стадион „Михаил Алексиев” в две полувремена от по 20 минути.

Първото място, купата, осигурена от Зоналния съвет на БФС, и премия от 120 лева спечели „Аркус Агро” с актив от 4 точки. Първенците се отказаха от финансовия стимул, който дариха на свой колега, претърпял пътнотранспортно произшествие. Втори остана „Цех 1360 Б”, трети е „Ресурси”. За най- добър вратар бе отличен Валентин Георгиев от „Аркус Агро”, допуснал само два гола, Стрелец N 1 е Красимир Маринов от „Ресурси” с 13 попадения.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!