Баща наби осмокласник в училището в Овча могила, защото задирял дъщеря му

БАЩА НА МОМИЧЕ В VII КЛАС НАБИ ОСМОКЛАСНИК В ОСНОВНОТО УЧИЛИЩЕ „Св. св. Кирил и Методий“ в Овча могила и бе арестуван от полицията след това. Това е вторият случай в Свищовско, след като ден по-рано майка удари шамар на първокласничка в училище в града.

31-годишният афектиран родител влетял в училището в сряда сутринта в едно от междучасията и открил момчето. После му нанесъл удари с ръце и крака пред очите на персонал от школото. Ръководството извикало полиция и бащата бил арестуван, след като все пак учители и възпитатели успели да изведат Н. Н. от сградата. Срещу него е образувано бързо производство за хулиганство. Набитото момче се е отървало само с лека телесна повреда. Пред униформения бащата обяснил, че дни по-рано момчето закачало дъщеря му, която била с една година по-малка от него. Заради това тръгнал да се саморазправя и да търси сметка за ухажването.

ВСЪЩНОСТ МИНАЛАТА НЕДЕЛЯ ДВАМАТА МЛАДИ БИЛИ ИЗЧЕЗНАЛИ за часове и бащата на момичето едва след като намерил дъщеря си, разбрал с кого била на разходка. За момчето се грижела само баба му, родителите му били разведени от години и някъде по света. Майката на момичето също била на гурбет, но се върнала веднага след като научила какво се случва.

Според директорката на училището Десислава Александрова такъв инцидент не е имало през последните 6 години, откогато тя е ръководител. Училището имало пропускателен режим и тетрадка за посетители, а за охраната отговаряла жена. Бащата Н.Н. обаче нахлул в сградата, като използвал лъжа, че отива да вземе някакъв мобилен телефон. След това открил младежа и го набил.

Нели СУКОВА

One thought on “Баща наби осмокласник в училището в Овча могила, защото задирял дъщеря му

  • 16.10.2016 в 9:17
    Permalink

    Родни цигански истории. 31-годишен с дъщеря на 14. Много добре помни какво е правил на тия години…

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *