Моден сайт представи шик колекция за покойници

Моден сайт за покупки в интернет представи в Лондон колекцията „Over My Dead Body“, предназначена за това покойниците да изглеждат елегантни и в последния си час, съобщава в. „Дейли мирър“.
Създателите на ковчежния фешън от портала Lyst коментираха, че смъртта е прекалено дълга, за да се представим пред нея с неподходящ тоалет. Поради тази причина бяха показани най елегантните модели, с които да попаднем в гроба. Дизайнерите разработиха специални одежди, които гримирани до мъртвешка бледност манекени носеха, изтегнати в ковчези.
Сайтът проведе и анкета, от която се оказа, че 85 процента от британците обръщат особено внимание на облеклото от последния си час. 52 от британките биха заложили на шик тоалети, докато 31 от анкетираните дами биха предпочели да ги положат в гроба в любимите им нощници. Двайсет и три на сто от поданичките на Нейно Величество биха предпочели спортно облекло, когато дойде време да бъдат положени в ковчега.
От анкетата проличало, че мъжете са по-малко взискателни към последния си външен вид. Около 30 на сто не биха имали нищо против да бъдат погребани с любимите си бейзболни шапки, а 20 на сто – по джапанки.
Половината от британците биха похарчили между 350 и 500 паунда за последния си тоалет, преди да се преселят в отвъдното, пише вестникът.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *