13 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 18 октомври, вторник

Луната преминава от Телец в Близнаци в 17.29 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 18-и в 19-и в 20.44 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: До прехода на Луната в Близнаци остават нежелателни операциите в областта на гърлото, гласните връзки, горните дихателни пътища, сливиците и щитовидната жлеза. След това – на белите дробове, бронхиалната система и кръста. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с гласните връзки, гърлото и ангина.

Красота и външен вид: Днес можете да подстрижете косите си, да ги боядисате и накъдрите. До 17.29 часа благоприятно се повлияваме от лечебни масажи за отблокиране на различни блокажи в организма. След този час масажите е добре да бъдат с ароматни масла за релаксация и отнемане на стреса.

Хранене и диета: Хранете се разумно, в разумни граници и количества. Не пропускайте да включите в менюто си кореноплодни зеленчуци, които са в изобилие през есенния сезон. Варивата или печивата от тях са прекрасна храна за днес. Вечерта овкусете салатата със зехтин и консумирайте маслини.

Цветове, носещи късмет: Червено и зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 20.44 часа.

Нумерологичен хороскоп: Не се стремете да живеете единствено за любовта, одобрението и енергията на другите хора. Опитайте се да привлечете техните чувства към себе си, като първо ги дарите със своята доброта и любов. Избягвайте да бъдете крайни, балансирайте чувствата и емоциите си през този ден.

Основни звездни аспекти: Не планирайте нищо важно за днес. До 17.29 часа денят е неефективен. Липсват ползи от действията. Отложете важните начинания за утрешния ден, който е по-благоприятен. В късния следобед и вечерните часове вторник е напрегнат дори в личните взаимоотношения. Луната и Венера са в опозиция. Моментът е лош за изясняване на лични противоречия. По-добре си легнете рано.

ОВЕН

Неефективен ден

Наумили сте си доста задачи, които да свършите днес, но малко от тях ще успеете да отметнете. Денят е неефективен и предупреждава за сериозни загуби, ако се занимавате с финансови ангажименти. Пропуски, грешки и недоглеждане – всичко това е валидно за днес. Отложете по-значимите си задачи за утре, за да ги свършите успешно.

ТЕЛЕЦ

Сдържайте се

Във вторник грешите с всяко действие или приказка. Попадате на подводни камъни навсякъде, където се опитате да пътувате. Не прибързвайте с изводите. Решенията отложете за следващите дни. Днес е неблагоприятно време за важни действия. Вечерта избягвайте да спорите с половинката. Отдайте се на своето хоби.

БЛИЗНАЦИ

Успокойте нервите

И днес, също като вчера, стремежът ви е да бъдете в хармония със себе си. За съжаление, трудно ви се получава в среда, в която всеки е напрегнат и забързан. Отдайте се на рутината. Днешният ден изисква да успокоите нервите си. Намирате се в предстартов период и затова все още е рано да действате по каквито и да било задачи.

РАК

Несбъднати планове

Не всичко се случва според вашите предварително начертани планове. Спешни задачи или ситуации, които не са включени в графика, са основната причина за напрегнатите моменти през целия ден. Съсредоточете се. Избягвайте да планирате всяка минута. Днес няма как да вървите по разчет. Съобразявайте се с обстоятелствата, които възникват.

ЛЪВ

Пълен хаос

Не успявате да се концентрирате достатъчно и поради тази причина денят ви протича в пълен хаос. Ще се провалите, ако упорствате и инатливо желаете да свършите важни ангажименти, въпреки че виждате как почти нищо захванато не върви. Отдайте се на течението. Утрешният ден ще бъде по-добър и успешен, изчакайте момента.

ДЕВА

Бавно темпо

Емоцията е с вас още от сутринта. Тя не ви позволява да успокоите мислите и да се заемете с ангажиментите, които не търпят отлагане. Бавите се, грешите и се връщате, за да поправите грешките. Денят е неефективен сам по себе си. Не се захващайте с нищо важно, защото ще се провалите. Отложете го за утре, когато ще бъдете по-ефективни в действията си.

ВЕЗНИ

Внимавайте с парите

За вас предупреждението да не правите важни постъпки във финансов план е най-важната част от хороскопа. Днес не е благоприятно време да уговаряте сделки или да сключвате договори, в които стои фиксирана сума пари. Емоцията ви е в повече и вечерта може да ескалира в конфликт със семейството. Опитайте се да го избегнете с усмивка.

СКОРПИОН

Без подписи днес

В делово отношение денят ви предлага определени шансове, но сделките, които започнете днес, трябва да финализирате или утре, или в някои от следващите работни дни през тази седмица. Вторник е неефективен и поставянето на подпис под окончателни споразумения може да ви донесе доста загуби и вреди. Във ваш интерес е да не го правите.

СТРЕЛЕЦ

Неблагоприятен ден

Не само че сте натоварени със своите неотложни ангажименти в службата, но и ще трябва да се справите с изостаналата работа на ваши колеги. Вторник е доста забързан, но неособено спорен ден. Налага се да вършите всичко по два пъти, да се връщате и поправяте грешки. Ще го преживеете, просто вършете стриктно делата и не се разпилявайте.

КОЗИРОГ

Разсеяни сте

Вторник ви прави разсеяни и доста разпилени в мислите. Такива са и действията ви – хаотични и непоследователни. Денят е неефективен и изисква да наложите запор върху инициативите и действията си. В личен план имате нужда от раздвижване, от разместване на пластовете. Процесът вече е стартирал. От вас зависи в каква посока ще тръгнат нещата там.

ВОДОЛЕЙ

Днес изчаквате

Днес е по-добре да оставите важните задачи за по-нататък. Не избързвайте с нищо. Решенията, които вземате, са погрешни, така че изчакайте за миг. Вторник е идеален за планиране и анализиране на обстоятелствата около вас, но не и за действия. Освободете се от страховете си и се простете със заблудите, които ви пречат да вървите напред.

РИБИ

Хитър ход

Денят ще бъде отдаден на различни срещи и разговори по телефона или в социалните мрежи. Всъщност вие сте сред представителите на зодиака, които постъпват най-хитро днес. Денят и без това е неефективен за активна служебна дейност. Но контактувайки, вие попадате на верните хора, които след време ще ви подадат ръка. Така че денят ви протича добре.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Като Везни, родени на 18 октомври, вие сте хора на равновесието и хармонията, но дълбоко в себе си бушувате като ураган от страсти. Родили сте се на дата на тежка кармична разплата. Били сте емоционални егоисти, егоисти за любов и внимание. Били сте меркантилни хора, склонни да убият, за да се облагодетелстват за чужда сметка. Възмездието ви идва сега. Ако се промените и станете добри, обичливи и добродушни, ще срещнете добро. Вършите ли егоистични дела без съобразяване с любовта на най-близките хора, чака ви духовна гибел. Изберете сами пътя, по който ще вървите. В ръцете ви е съдбата и единствено вие сте отговорни за действията и постъпките си.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което можете да положите още утре, но ако сте сигурни, че си заслужава и че можете да го следвате в предстоящите девет години. Сега можете да промените много неща около себе си. Предприемайте само позитивни действия, за да предизвикате късмета и да обърнете живота си в правилната посока.

Здраве: Възможни са чести сърдечносъдови оплаквания. Избягвайте да вършите тежка физическа работа.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!