24 четения

Георги Недев, областен лидер на МГЕРБ: „Младите хора се нуждаят от предвидимост, за да правят планове, и от стабилност, за да ги осъществяват”

Регионалният координатор на МГЕРБ – В. Търново, Георги Недев и негови колеги от областната младежка организация бяха първите, които приветстваха в старата столица Цецка Цачева, която в края на миналата седмица проведе редица срещи в региона. Разговорът с младите хора предшества срещата на Цачева с великотърновски учители и преподаватели. Представителите на МГЕРБ посрещнаха кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по стара българска традиция с хляб и сол.

„Очаровани сме от това колко земна и достъпна е г-жа Цецка Цачева. Личи си, че поставя акцент върху интересите на младите хора“, категоричен бе Георги Недев, който е и общински съветник във В. Търново. Той изрази убеждението на всичките си колеги, че прогрес има тогава, когато има добро взаимодействие между властите и институциите.

Като пример младият съветник посочи старата столица, която е сред шестте общински и областни центрове със стабилни финансови показатели, а събираемостта на данъците е с 10% над средната за общините. Велико Търново е сред деветте града в България, които са генератори на икономическия растеж, а безработицата трайно е под средната за страната. Всичко това е постигнато благодарение на отличната съвместна работа на кмета Даниел Панов и правителството на Бойко Борисов.

„Ние, младите, не сме само бъдещето на тази страна, а и нейното настояще. Искаме да останем, да се развиваме и да създаваме семействата си тук. Но се нуждаем от предвидимост, за да имаме спокойствието да правим планове, и от стабилност, за да ги осъществяваме. Нека хората да мислят, когато на 6 ноември избират, и нека изберат номер 17“, призова Георги Недев.

Един коментар за “Георги Недев, областен лидер на МГЕРБ: „Младите хора се нуждаят от предвидимост, за да правят планове, и от стабилност, за да ги осъществяват”

  • 19.10.2016 в 13:06
    Permalink

    Извините, но вестниците са пълни с новини за кражби, убийства, катастрофи и изобщо с неспазване на законите. Е то това трябва да е приоритет на държавния глава. Докога хората ще понасят такъв тормоз . Да се започне от възпитание на нормално общество. Благодарим

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *