Предприемачи ГЕРБ във Велико Търново подкрепят Цецка Цачева и Пламен Манушев

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатът Ева Паунова и кметът Даниел Панов проведоха работна среща с общинските ръководители на Предприемачи ГЕРБ в област Велико Търново и областния им лидер Атанас Парушев. На срещата присъстваха и народните представители Евгени Стоев и инж. Клавдия Ганчева.

Възможностите за развитие на малкия и среден бизнес в областта и в страната обсъждаха участниците в срещата. Сред основните теми бе и подобряващата се ситуация с нивата на безработицата в страната и необходимостта от създаване на квалифицирани кадри за нуждите на бизнеса.

Цецка Цачева изрази убеждението си, че е нужно всички държавни институции да подпомагат развитието на бизнеса, образованието и науката в страната. „Като президент ще подкрепям всички иновативни решения в образованието, за да може инвестициите, които правим в обучението, да се върнат през бизнеса в обществото“, заяви Цачева. По думите й, държавата трябва да насърчава развитието на науката.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова представи възможностите за кандидатстване по европейски програми. По думите й, българският бизнес е сред най-добре представящите се в ЕС по отношение на използването на инструментите на ЕС за финансиране на малки и средни предприятия.

„Силата на ГЕРБ е в това, че сме обединени. Ние сме изключително силен отбор, последователен на местно, национално и европейско ниво. Разполагаме с изключително способни и квалифицирани кадри, с много добри идеи за иновации и развитие на бизнеса в България“, заяви Цветан Цветанов.

„Радваме се, че с колегите ми имахме възможността лично да се убедим в позитивната и съзидателна енергия на г-жа Цачева. Уверени сме, че тя е най-подходящата фигура, която може да бъде обединител на нацията. В деня на вота всички, които искат да подкрепят европейското развитие на България, трябва да подкрепят Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17!“, заяви след срещната областният клубен ръководител на Предприемачи ГЕРБ Атанас Парушев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *