4 четения

Президентският вот обедини свищовските реформатори

ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ОБЕДИНИХА ШЕСТТЕ ПАРТИИ ОТ „РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК”, които на последния местен вот се явиха в различни листи.

Вчера представители на шестте партии от дясната коалиция дадоха съвместна пресконференция в града край Дунав, на която недвусмислено и единодушно заявиха категоричната си подкрепа за кандидатпрезидентската двойка на блока Трайчо Трайков и генерал Съби Събев.

„Европейското минало на Свищов – град, дал тласък на новата българска държавност, и гордият свободолюбив дух на свищовлии ни задължават да направим правилния избор – номер 7 в бюлетината, за най-достойната двойка. Кандидатурата на Трайчо Трайков и ген. Събев за нас е един тест за израстването на българското общество и единственият път за развитие на България с нейната проевропейска ориентация – там където тя винаги е била част и фактор със своята култура и потенциал. Кандидатите на „Реформаторския блок” са истинските родолюбци, хората, които ще отстояват европейското развитие на страната ни, това са преди всичко хора обединители“, подчертаха местните лидери на дясната коалиция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!