3 четения

В Горна Оряховица приемат документи за включване в програмата „Топъл обяд“

РАЗМЕРЪТ НА ПЕНСИЯТА ЩЕ БЪДЕ КРИТЕРИЙ ЗА ТОВА КОИ ПОТРЕБИТЕЛИ ОТ ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА ЩЕ БЪДАТ ВКЮЧЕНИ в програмата „Топъл обяд“, информираха от местната администрация и уточниха, че приемът вече започна. Желаещите трябва да подадат заявление-декларация от кандидата или от негов законен представител – настойник, попечител, когато става въпрос за пълнолетно, но недееспособно лице, както и документ за самоличност на лицето или законния му представител за справка и актуален документ за размера на получаваната пенсия.

Освен храната потребителите ще получават и съпътстващи услуги. Социален работник ще ги консултира относно ползването на социални, административни или здравни услуги. На хората, получаващи инвалидни пенсии, ще бъде предложено да ползват социални услуги в Дневния център за възрастни хора с увреждания в горна Оряховица.

Предстои кметът на общината да подпише договора за изпълнение на проекта „Осигуряване на топъл обяд в град Горна Оряховица”, след което ще започне и реализацията му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!