Хороскоп

Дневен хороскоп. Прогноза за 20 октомври, четвъртък

Луната преминава от Близнаци в Рак в 18.28 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-ви в 22.29 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на белите дробове, бронхиалната система, кръста. Добре протичат профилактиката и лечението на белодробни заболявания, на астма и задух.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Отидете на масаж – частичен или на цялото тяло. Направете го с леки и фини аромати, които да не дразнят обонянието ви, а просто да го отворят към по-добри усещания.

Хранене и диета: И днес са полезни мазнините, разбира се – в нормални количества. Избягвайте животинските и заложете на растителните. Направете си мус от авокадо със смлени ядки върху препечени филийки. Ще се хареса на цялото семейство.

Цветове, носещи късмет: Бледосиньо и оранжево.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 12.24 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи след 18.28 часа.

Нумерологичен хороскоп: Денят ни прави доста нерешителни. Трудно правим избор, ако ни се налага такъв. Лесно се осланяме на чужди съвети, но това е доста неправилно, защото днес няма гаранция, че ще попаднем на правилните хора и ще получим точния и безпогрешен съвет.

Основни звездни аспекти: Бъдете енергични сутринта и свършете вече стартирани дела до обяд. Меркурий и Уран са в опозиция. Аспектът внася смут в мисълта. Не позволявайте на извънредни ситуации да ви объркат. Избягвайте да вземате решения, още повече ако някой ви притиска, за да го сторите. Отложете, за ваша сигурност е.

ОВЕН

Приключете делата

Четвъртък ви носи някои трудности в общуването, които е добре да преодолеете до ранния предобед. Приемете, че има хора, на които не се харесвате толкова много. Това е съвсем нормално и няма защо да ви притеснява. Вие също не харесвате всички около себе си. Свършете цялата си служебна работа днес. Не отлагайте задачи за утре, вървете по план.

ТЕЛЕЦ

Сменете тактиката

Желанието ви да налагате мнението си на всяка цена на останалите е главната причина, поради която днес ще бъдете отхвърлени от колектива. Колкото и да са правилни идеите и схващанията ви, вашият начин, по който ги представяте, е неподходящ и отблъскващ. Сменете маниера си, за да не загубите партньори и съмишленици.

БЛИЗНАЦИ

Не мързелувайте

Днешният ден ви носи стабилност. Въпреки трудностите, които са преодолими, но все пак изискват вашето внимание, вие действате настъпателно. Сутринта е особено благоприятна за всякакви занимания. Не я пропускайте в мързелуване или поспиване. Събудете се рано и започнете действия още с първата чаша кафе, за да сте успешни.

РАК

Досаждат ви

През по-голямата част от деня желаете да бъдете оставени насаме със себе си. За съжаление, постоянно около вас се навъртат досадни хора, които ви питат и разпитват за разни неща, некасаещи ви пряко към този момент. Не избухвайте, а просто им обяснете, че се нуждаете от спокойствие.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Не бийте на очи

Отново заемате центъра на вниманието чрез начина си на говорене и действие, но точно в този момент не се нуждаете прожекторите да са насочени към вас. Напротив. Имате нужда да се огледате в чуждите очи – как изглеждате и какви грешки правите. Но не и това да става публично достояние.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Не се отдавайте само на работа

Започнете деня с позитивни мисли, за да се заредите с добро настроение. Още с първата чашка кафе си правите планове, какво да свършите в рамките на работното си време. Още от сега ви казвам, че не всичките планове са изпълними в този времеви диапазон. Не оставайте до късно в службата. Вечерта отделете на семейството си.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

По-добре откажете

В четвъртък емоциите ви са диктуващ фактор за всяко едно действие и често не осъзнавате точно какво вършите и предприемате. Не е добра идея да се захващате с големи проекти, особено ако вътрешно не сте убедени, че можете да се справите. По-добре кажете „не” докато е време.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Не говорете за пари

Мислите ви са разнопосочни, а действията – некоординирани. Четвъртък не е денят, в който можете да реализирате част от своите планове, още по-малко ако са свързани с дългосрочно бъдеще. По-добре се откажете, за да не си навлечете допълнителни проблеми. Избягвайте срещите и не говорете за пари.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Не слушайте другите

Спазвайте добрия тон на работното място. Там деловият маниер е най-добрият начин, за да запазите това, което сте градили до този момент. Имате нужда от съвети, но днес няма да попаднете на хора, които да ви ги дадат. Дори и да се опита някой да ви изкаже мнението си, отхвърлете го.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Не си губете времето с глупости

Очаква ви доста забързан ден. Пред вас стои предизвикателството да свършите повечето от планираните си ангажименти в предиобеда. Не обръщайте внимание на колегите си и не се месете в тяхната работа. Направите ли го, просто ще загубите важно количество енергия, а не си струва. Вечерта отдъхнете с приятели.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Не се колебайте, решавайте

Очаква ви доста хаотичен ден. От една страна, множеството задачи, с които сте се захванали, изискват да бъдат свършени в срок. От друга, в главата ви нахлуват нови идеи и се чудите дали да не зарежете всичко и да им се отдадете с цялата си душа. Решението е ваше, но колебанието ще ви изнерви.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Не искайте много

Не прекалявайте с изискванията към себе си. Поставяйте си такива достижими цели, каквито да успеете да свършите в рамките на деня. На работното място делата ви не вървят с темпото, което очаквате. Забавянето е съвсем нормално. Намирате се в такъв етап, че нещата изискват повече време за вършене. Имайте го предвид.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте плахи и податливи на чуждо влияние хора. Проявявате нерешителност и това ви вреди във всеки един аспект, но до определена възраст не правите нищо, за да я премахнете от своя характер. Настъпи ли обаче преломът в живота ви, ставате други. Започвате да мислите по-трезво, по-амбицирано и смело. Тогава стартират и успехите, за които си мечтаете и които планирате през пасивната част от вашето съществуване.

Навлизате в една от най-щастливите си години в живота. Тя ще е на нови запознанства, смяна на средата, в която живеете, на късмет и прекрасни мигове. Бъдете активни и се радвайте на всичко, което ви се случва. Научете се да съжителствате хармонично и свободно. Ще имате късмет във всичко.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *