Ядосан на общинските власти британец засне 15 хиляди запушени улични шахти

Ексцентричният британец Брайън Гибсън е успял да заснеме 15 хиляди неизправни улични канализационни шахти в 4-годишна война с общинските власти, съобщава в .“Дейли мирър“.
Шейсет и седемгодишният мъж възроптал срещу безхаберието им, след като неговият автомобил бил повреден от придошли води заради запушени шахти. След това му било отказано обезщетение за нанесените щети. Тогава Гибсън решил да поведе неравна битка с неизправните градски водоприемни канализации. Той започнал да фотографира хиляди от тях в графство Корнуол, като ги маркирал с малко гумено градинско джудже на име Корни, купено за 2 паунда.
Вече четири години Гибсън непрекъснато кръстосва графството, за да документира нехайството на общинските управи. Той също така педантично следи процеса на тяхното отпушване. Гибсън безпощадно затрупва общинските служители с издайническите си фотоси. Той е пенсиониран журналист. Неговата битка тръгнала от това, че му било отказано обезщетение от 450 паунда за поправка на колата му, след повреда, причинена от наводнени отводнителни улични канали.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *