89 четения

Безплатни консултации започва да прави брокерът Елка Дечева

Отворен за тези нестандартни срещи е екипът на агенция „Имоти Търновград “, която се намира на главната улица във Велико Търново

БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА КУПУВАТ ИЛИ ПРОДАВАТ, ДА ДАВАТ ПОД НАЕМ ИЛИ ДА НАЕМАТ ПОМЕЩЕНИЕ ИЛИ ИМОТ, ЗАПОЧВА ДА ПРАВИ БРОКЕРЪТ ЕЛКА ДЕЧЕВА, собственик на Агенция за недвижими имоти „Имоти Търновград“ в старата столица. Г-жа Дечева ще приема всеки понеделник от 9 до 11 часа в офиса на агенцията си, който се намира на ул. „Васил Левски“ 10, вх. „А“, ет. 2. Всички, които искат да се възползват от отворения понеделник в агенция „Имоти Търновград“, само трябва предварително да звъннат на Елка Дечева, за да уточнят срещата. Телефонът е 0895 476 397.

Идеята й хрумнала от наблюденията и впечатленията, които е натрупала с клиенти след дългогодишната си практика като брокер. „Знам, че хората имат много въпроси, трупат притеснения в себе си, които не смеят да споделят, но и не знаят как да решат. Затова реших да направя този експеримент и всеки понеделник в продължение на два часа ще отговарям на всички техни въпроси“, казва Елка Дечева. И допълва, че хората могат спокойно да й се доверят, защото срещите и разговорите не са ангажимент, че бъдещите сделки задължително ще трябва да минават през нейната агенция.

eli-imoti1Завещания, проблеми около наследници на имоти, особено ако наследниците са повече, времето, което е нужно на брокера да продаде имота или да намери най-подходящия такъв за своя клиент, са част от въпросите, които винаги вълнуват двете страни. Също така хората се интересуват как да подготвят имота, който са решили да продадат така, че той да има добър търговски вид. „Включително и цената е важна и може би един от въпросите, който най-силно вълнува клиентите, с които през годините съм работила. Истината е, че в сайтовете се обявява цената, която собственикът много иска да вземе, когато продава къща, апартамент, парцел, нива… Реалните сделки обаче стават с преговори“, уточнява г-жа Дечева.

С МЛАД И МНОГО АМБИЦИОЗЕН ЕКИП ОТ ШЕСТИМА МЛАДИ БРОКЕРИ РАБОТИ ЕЛКА ДЕЧЕВА КАТО МЕНИДЖЪР НА АГЕНЦИЯ „ИМОТИ ТЪРНОВГРАД“. Всички в офиса са подготвени да водят тези толкова важни преговори, както и за това да намират най-подходящия имот за тези, които търсят да купуват.

Агенцията предлага имоти в две области – Велико Търново и Габрово. Освен с екип, който извършва сделки по покупка, продажба, наемане и отдаване под наем на имоти, агенцията разполага с още едно звено – екип, който извършва довършителни работи. „Установила съм, че след като човек си купи нов имот, се появява следващия сериозен проблем – майсторите. Ние сме готови да предоставим и тази услуга, стига клиентите да се доверят на нашите специалисти в строителството“, казва г-жа Дечева.

Агенция „Имоти Търновград“ разполага със сайт, в който е събрана цялата информация и всички услуги, които брокерите могат да поемат в името на своите клиенти. Сайтът е www.imotitarnovgrad.com.

 

Един коментар за “Безплатни консултации започва да прави брокерът Елка Дечева

  • 21.10.2016 в 13:55
    Permalink

    А има ли г-жа брокерката юридическо образование, че така смело предлага консултации?

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!