9 четения

Мариана Бояджиева, народен представител от „БСП лява България“: „Очакванията и надеждите на хората са свързани с кандидатпрезидентската двойка ген. Румен Радев и Илияна Йотова”

Ние работим и се борим за промяна в президентската институция, която е очаквана от българските граждани. Тази промяна носи имената на ген. Румен Радев и на Илияна Йотова. Ген. Румен Радев може да поеме отговорността да бъде държавникът, от когото България има нужда в тези трудни и тревожни времена. Той е човек с висок професионализъм, с лидерски качества. Човек, който умее да казва „да“ и „не“, когато се наложи в решителни моменти. Човек, който показа, че достойнство и чест не са думи, изпразнени от съдържание, човек, който се е клел в името на родината, и който днес иска да положи клетва пред всеки един от нас и пред цяла България.

До него застава кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова – политик, кален в битките за проблемите на хората в Народното събрание и в Европейския парламент. Винаги в работата си тя е била много близо до избирателите. Пред вас стоят хора, които ще работят за сигурността на България и на всеки един от вас. Те носят очакванията и надеждите на хората. Двамата се допълват като качества и това ще даде шанс на България да бъде разчупен моделът на днешното управление. Да има промяна! Президентската институция да работи независимо, както повелява Конституцията. Това е решителна промяна, пътят към новото, което всички заслужаваме и което очакват нашите деца, за да останат в България.

Защото ние искаме от българския президент да провежда външна политика, която да ни даде самочувствие и достойнство като народ и държава. Да имаме независима политика и решенията по проектите, от които България може да спечели, да се вземат у нас. Ако беше така, днес щяхме да имаме „Белене“, „Южен поток“ и генерален секретар на ООН.

Защото ние искаме от българския президент да има отношение и чувствителност към проблемите на българските граждани. Бедността, несигурността за работното място, липсата на отношение към майките, децата, възрастните хора и хората в неравностойно положение да бъдат преодолени с действия в нашето общество. Време е с чувствителност да застанем с лице към тях и да започнем разрешаването им.

За тези каузи ген. Румен Радев ще се бори със сърце и достойнство. Аз вярвам в силата на неговата кандидатура. Нека застанем зад него и да му дадем шанс, не само за да живеем по-добре, а и за да останат децата ни в България!

Един коментар за “Мариана Бояджиева, народен представител от „БСП лява България“: „Очакванията и надеждите на хората са свързани с кандидатпрезидентската двойка ген. Румен Радев и Илияна Йотова”

  • 23.10.2016 в 10:03
    Permalink

    Другарко Бояджиева Имате Много Поздрави От Кмета На Свищов Гената# Как Ще Я Бъде С Неговото Кметувани : С БСП/безпартийнияГенерал ### ил с ГЕРБ-Красавицата Ще Е Вашето Свищовско Протеже? Последно #?#

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!