19 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 21 – 27 октомври

Не губете реалната преценка за себе си и поемайте само ангажименти, които може да свършите в срок

Здраве: Днес и утре е възможно да почувствате тежест в стомаха вследствие на силна нервност или преумора. Уикенда оставете за почивка и релакс. В неделя и понеделник не се заемайте с тежка физическа работа. Възможно е повишено кръвно налягане, ускорение на сърдечния пулс и аритмии през тези дни. Във дните от вторник до четвъртък можете да посетите хомеопата си за консултация или насрочване на хомеопатично интервю. Пийте повече чайове и пробвайте да излекувате някои от хроничните си болки с нетрадиционна медицина.

Красота и външен вид: Коса: подходящи дни за подстригване на косите – неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Неблагоприятни: петък и събота. Боядисване и накъдряне на косите: от неделя до четвъртък. Коламаска: благоприятни дни: от неделя до четвъртък. Неблагоприятни: петък и събота. Масажи: лечебни – вторник, сряда и четвъртък. Обеци и татуировка: дните са благоприятни за тези процедури. Сауна: избягвайте престоя в сауна в неделя и понеделник.

Хранене и диета: Луната е намаляваща и благоприятства свалянето на килограми, ако сте на диета. Приемайте повече течности, за да е във форма организмът ви. Ако стартирате дългосрочен хранителен режим в неделя или понеделник, ще го спазвате дълго време без проблем, а резултатите ще са мотивиращи. Внимавайте с подправките във вторник, сряда и четвъртък, когато уязвим е стомахът. Хапвайте по-леки, по възможност постни ястия тогава.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната се движи в Рак, Лъв, Дева и Везни. Не позволявайте на егоцентризма да надделее и да внесе смут в личните ви взаимоотношения. Преценявайте силите си, когато се замете с нещо ново. Винаги си правете предварителен анализ на думите, преди да ги изречете. Да внимават всички, родени в Рак, Лъв, Дева и Везни. За тях тази седмица е подготвила много и разнородни изненади.

Работната седмица завършваме доста напрегнато и почти без сили. В събота напрежението е осезаемо, а необмислените приказки ще ни изиграят лоша шега. Добре е да си премълчаваме. Повече спокойствие идва в неделя и понеделник. Тогава Слънцето и Меркурий навлизат в Скорпион и сякаш погасят излишните страсти. Мисълта се успокоява, а настроението се подобрява. В сряда Венера е в квадратура с Нептун и в секстил с Юпитер. Не губете реалната преценка за себе си, за това какво представлявате и как ви виждат хората отстрани. Поемете само такива ангажименти, които можете да свършите в срок и с нужното качество. Късметът не ви изневерява, но не се доверявайте изцяло на него.

В четвъртък Слънцето и Меркурий са в съвпад. Проявете в максимална степен своята интелигентност. Блестите със знания, които до този момент са спели някъде в съзнанието ви. Това е моментът, в който се чувствате подготвени да поемете отговорностите на работното място, които отлагахте дълго време. При мнозина дори идва смелостта да сменят работното си място или да се разгърнат в йерархията на настоящото.

ОВЕН

Добри организатори

Очаква ви една доста активна в социалната сфера седмица. Пред вас стоят възможности да изявите личностните си комуникативни умения и уменията да организирате хората около себе си. С навлизането на Слънцето и Меркурий в Скорпион при вас се активира период, в който ще бъдете малко по-внимателни в сферата на финансите и бизнеса. Тук става въпрос както за семейния бюджет, така и за фирмените инвестиции. Необвързаните все повече се доближават до момента, в който ще срещнат подходящата половинка.

ТЕЛЕЦ

Внимавайте с ревността

Очаква ви напрегната седмица, в която е добре да се вслушвате изцяло в своя вътрешен глас, без да вярвате на нечии слухове. Предоверяването може да ви коства доста проблеми от личен характер, тъй като слуховете засягат най-вече сферата на любовта и личното ви пространство. Нямате причина да подавате ухо. С навлизането на Слънцето и Меркурий в Скорпион при вас се активира период, в който ще бъдете по-консервативни в сферата на любовта, но това не ви прави студени, а просто повече държащи на своето. Внимавайте с ревността си.

БЛИЗНАЦИ

Големи шансове

Последните седмици ви донесоха купища промени, някои от които бяха доста непредвидени и стряскащи. Сега е моментът да си стъпите на краката и да стабилизирате положението си след толкова много реформи. С навлизането на Слънцето и вашия управител Меркурий в Скорпион при вас се активира сериозен период на активност и упорство. Можете да постигнете всичко, което целите. Не ви липсват увереност и характер. Единственото, което се изисква от вас, е да не се отказвате. Едно лъжливо предложение за работа може да ви подхлъзне и да ви загуби доста ценно време.

РАК

Мощно раздвижване

Пред вас стои една доста сериозна седмица. Луната гостува в знака ви и изисква да сте отговорни, активни и упорити. С навлизането на Слънцето и Меркурий в Скорпион за вас се разкрива благодатен период. Можете да направите желани реформи или да организирате събития, за които чакахте дълго време. Нещо около вас се раздвижва. Не всичко ще бъде, както е било досега. Може би това ви звучи доста стряскащо, но всъщност съвсем новата обстановка ще ви хареса. Изключително важно е да не давате пари назаем през идната една седмица.

ЛЪВ

Забавяте темпото

Предстои ви вълнуваща седмица. Често през почивните дни се забърквате в ситуации, в които вие сте център на вниманието. Целите го или не, излиза така, че опирате пешкира за всяко едно събитие – било то лошо, или добро. Подгответе се. През новата работна седмица започвате едно леко забавяне на темпото. С навлизането на Слънцето и Меркурий в Скорпион вие ще се задълбочите малко повече в работата, която вършите, и за миг ще спрете да поемате нови ангажименти. Обърнете и повече внимание на личните си дела, на дома, семейството и близките хора.

ДЕВА

Търсите подкрепа

И за вас седмицата е обещаваща и значима. Можете да повярвате в себе си и да изразите своето лично мнение по въпроси, които пряко ви засягат. Преминаването на Слънцето и вашия управител Меркурий в Скорпион ще разкрие пред вас възможност да се координирате с хората около себе си. Да се сработите по-лесно със средата, която ви заобикаля. Да намерите нови, по-верни и добри приятели. Ще търсите подкрепа на вярното място. Съмишлениците са около вас. В любовта позициите ви са все така стабилни и сигурни.

ВЕЗНИ

Стегнете финансите

През тази седмица е възможно да си отдъхнете от напрежението и стреса, който ви причиниха множеството промени в плановете или неочаквани ситуации до този момент. Слънцето напуска знака ви и е време да обърнете повече внимание на финансите си, на личния бюджет, семейния уют. На нещата, които ви карат да се чувствате сигурни в себе си и убедени в своите принципи. Мнозина ще си купят различни вещи и по този ще се почувстват доволни. Други просто ще се отдадат на почивка и ще се пуснат по течението. Можете да посетите културно мероприятие. То ще ви зареди със сили и енергия.

СКОРПИОН

Не слушайте клюките

Имайте едно наум, ако през тази седмица дочуете слухове и клюки от страна на близки приятели или хора, които се движат около вашето лично пространство. Не бива да отдавате значение на подобни слова. С навлизането на Слънцето и Меркурий във вашия знак се наблюдава силно оживление. Ще имате възможност да поемете нови и допълнителни отговорности. Сдобивате се с енергия и идеи. Започва периодът на вашата така наречена Сатурнова дупка. Направете си равносметка за отминалата ви лична година и направете планове за новата.

СТРЕЛЕЦ

Вгледани в себе си

През този период е добре да помислите малко повече за своя личен комфорт. За живота си вкъщи, в семейството и дома. Избягвайте да давате големи обещания на работното място. И без това сделките, които сключихте в последната една седмица, се оказаха твърде безуспешни. С навлизането на Слънцето и Меркурий в Скорпион за вас се очертава етап на изчакване и обявяване на пас. Използвайте този миг, за да поработите върху своята вътрешна хармония. Съберете нови сили и погледнете на себе си от друга гледна точка.

КОЗИРОГ

За ваше добро е

Очаква ви по-спокойна седмица, но наситена с отзвука на всичко, което ви се случи през изминалите десетина дни. Тътенът на внезапните и неочаквани промени все още бумти в главите ви. Така ще е дълго време, докато не свикнете с новите обстоятелства около себе си. Вие преживяхте период на разчистване, който тепърва ще ви показва своя благоприятен вид. Имайте търпение. През новата седмица ще се раздвижи вашият социален живот. Предстои да се срещате по-често с приятелите си, да завържете нови контакти, а може би и да постъпите в нова организация.

ВОДОЛЕЙ

Служебно израстване

И при вас през последната седмица имаше значителна трансформация, но по-скоро на ментално ниво. Никой не разбра, че се случва нещо във вътрешния ви свят. Вече сте напълно обновени и по-уверени от всякога. Предстои ви седмица, която акцентира върху вашия професионален живот. С навлизането на Слънцето и Меркурий в Скорпион при вас се активира етап на служебно израстване. Не е изключено в следващите две до три седмици да се натъкнете на интересно предложение, което не е за изпускане.

РИБИ

Критичен момент

През тази семица избягвайте да си правите каквито и да било планове. Много малко от тях ще се сбъднат във вида, който предварително сте предначертали. Обърнете повече внимание на личния си живот и сферата на любовта. Пред очите ви случват промени и трансформации. Стоите ли безучастно, все едно давате зелен светофар независимо дали сте съгласни или не. Можете да противодействате и да поправите нещата. Да внимават самотните представители. Сегашният момент не е никак подходящ за започване на връзка, защото тя ще им донесе много разочарования.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

21 октомври. Радвате се на щастливи вибрации на кармична отплата от съдбата, която ви дарява с умения да общувате и да се приспособявате лесно към всички социални среди. Не са малко случаите, когато се натъквате на неподходящи хора, търсещи вашето приятелство с цел изгода и използвачество. Стойте настрана от лицемерите и не забравяйте стореното ви добро от хората, които наистина ви обичат. Оценявайте не само материалното, а и духовното в живота си.

Годината, в която навлизате, ви сблъсква с трудности и бариери, които своевременно се налага да преодолявате. Това е изпитателна година, която има и своя скрит смисъл – да ви научи на прецизност и старателност, да ви покаже, че живеенето за днес без мисълта за утре не е най-правилният подход.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

22 октомври. Това, че сте си избрали сами деня на раждане, не ви прави по-привилегировани от останалите. Не бива да се чувствате безгрешни, защото сте далече от истината. В минало прераждане сте прегрешили доста сериозно и сега носите белезите на своята карма. За да я изчистите, трябва да се вгледате сериозно в себе си. Бъдете широко скроени и осъзнавайте навреме грешките, които правите. Не обвинявайте другите за това, което вие правите не както трябва. Обичайте близките си, не ги обвинявайте постоянно за нещо.

Годината, в която навлизате, е на промени и добри перспективи. Мнозина ще пътуват в чужбина. Действайте уверено с поглед напред.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите. Ако сте пушачи, сега можете да спрете цигарите.

23 октомври. Вие, които сте се родили на 23 октомври, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го поставите за цел. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.

От днес заживявате в годината на Венера, която ще ви помогне да стабилизирате състоянието си, да си стъпите на краката и да продължите уверено напред. Това е прекрасна година за сключване на брак, защото вещае любов.

Здраве: Пазете гърлото, носоглътката и щитовидната жлеза.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!