Близо половината жени не харесват мъже с бръснати крака

Независимо дали го признават или не, дамите имат списък с качества и физически характеристики, които трябва да притежава потенциалният им партньор. Жените не биха имали нищо против възлюбеният им да е хубавец, забавен, умен. Резултатите от ново проучване обаче показват, че близо половината от представителките на нежния пол не биха желали да се обвържат с мъж, който си бръсне краката, пише в. „Дейли стар“.
Участничките в анкетата, направена от сайта Уиминс хелт, е трябвало да отговорят на въпроса как гледат на представители на силния пол, които обезкосмяват краката си. Близо половината от анкетираните дами – 49,3 процента, са отговорили, че изпълняван от мъже, този ритуал им се струва странен, както и че представителите на силния пол не трябва да посягат на космите на краката си.
Други 28,5 процента от участничките в допитването са споделили, че не харесват мъже с бръснати крака, но оценяват старанието им да се поддържат в спретнат вид.
Само 22,2 процента от анкетираните дами са казали, че е „страхотно“ мъжете да си бръснат краката и че харесват представители на силния пол, които се обезкосмяват.
И ако мъжете все пак се чудят как да спечелят дамското внимание – отделно скорошно проучване показа, че когато избират сериозен партньор, жените ценят най-високо алтруизма.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.