13 четения

Две мними врачки завлекли четири жени с 46 000 лв. за разваляне на магии

Мариана вече лежи в затвора за друго шарлатанство

ДВЕ МНИМИ ВРАЧКИ СА УСПЕЛИ ДА ПОДМАМЯТ ЗА ТРИ ГОДИНИ 4 ЖЕНИ ОТ РЕГИОНА И ДА ИЗКАРАТ ОТ ТЯХ 46 000 ЛВ. за разваляне на магии. Нито една злина не била премахната, но семействата останали без пари и семейни бижута. Тогава пък едната магьосница обещала дори дело в… Страсбург, където щели да наплатят стойността на златото, което тя изразходила за разваляне на черна магия. 24-годишната Евдокия Г. и 24-годишната Мариана М. действали във Велико Търново и Горна Оряховица до миналата година заедно и поотделно. Те обаче се представяли с друга самоличност – Евдокия като Мария и Мариана като Надежда. Двете са дадени на Великотърновския районен съд, а делото тепърва предстои.

МАРИАНА ВЕЧЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ЗА ДРУГА ИЗМАМА

Мариана М. вече е осъдена на 2,6 г. затвор преди няколко месеца и сега изтърпява наказанието си. Тя търка нара в затвора и „разваля магии“ там, защото бе измамила жена от Обединение, че има трансцедентални способности и ще развали направените на нея, на сина и дъщеря й черна магия. Мнимата магьосница убедила пострадалата, че трябва да й даде сумата от 7825 лв., с обещанието, че ако не подейства направената от нея магия, ще ги върне. Мариана имала нужда от пари и решила да ги получи чрез измамливи действия. Застанала в близост до сградата на поликлиниката във В. Търново, за да наблюдава преминаващите. Считала, че хората, които отиват към лекарските кабинети, поради здравословни проблеми са емоционално нестабилни и ще успее лесно да спечели доверието им. Забелязала пострадалата, която отивала на преглед, и я заговорила. Казала, че на нея, на сина й и на дъщеря й е направена черна магия и само тя може да я избави от нещастия. Шарлатанката я изплашила, че ако не се развали магията веднага, в срок от три дни щели да докарат дъщеря й от чужбина в ковчег, а синът й да катастрофира. За да убеди, че може да приложи своите способности, обвиняемата дала малки клечици – билки за защита, като за това взела 70 лева. Жертвата й се вързала, защото дъщеря й действително била в чужбина, а на сина й предстояло пътуване. Така във връзка с ритуала по разваляне на магията за три месеца измамничката взела от доверчивата жена общо 7825 лв.

СЕГА МАРИАНА Е ОБВИНЕНА ОТ ВЕЛИКОТЪРНОВСКАТА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА В НОВИЯ ОБВИНИТЕЛЕН АКТ ЗАЕДНО С ЕВДОКИЯ ЗА ДРУГА ИЗМАМА. От март до юли 2013 г. във В. Търново тя поддържала у А. Г. заблуждение, че може да съдейства чрез ритуали и осигуряване на адвокатска защита за завеждане на дело в Страсбург за връщане на предадените за изчистване от магия златни накити и пари на развалящата магии Мария, тоест Евдокия. Ако не заплати за ритуалите за разваляне на магия, ще последва смърт за сина й, баща й и тежки последици за нейното и на майка й здраве. Новата жертва на мнимата врачка трябвало дори да купи нов автомобил за двете шарлатанки поради претърпяна от тях катастрофа при придвижването им за разваляне на магия на сина й. Така Мариана успяла да изкара 27 644 лв. от А. Г. През април 2014 г. тя откраднала от Д. С. и 610 лв., отново с измама.

Евдокия Г. ще ходи на съд, защото от март до декември 2012 г. срещу обещания за разваляне на черна магия на нея и за близките й причинила имотна вреда на А. Г. в размер на 16 566 лв., представляващи заплатени суми от 6370 лв. и стойността на невърнатите 9000 лв. и златни накити за 1196 лв. Срещу същото обещание на шест пъти в отделни случаи от други две жени получила общо 1608 лв.

ДВЕТЕ МНИМИ ВРАЧКИ ПОСЛЕДНО СЕ ПОДВИЗАВАЛИ В ГОРНА ОРЯХОВИЦА. Преди това обаче живеели в Ресен и били почти едно семейство, защото мъжете им били роднини. Младите жени първо се запознали като гледачки, но после решили да пробват и развалянето на магии. Усвоили уменията да бъдат мили и любезни към отчаяни хора край болници, лекарски кабинети, на автобусни спирки, в парковете. Там заговаряли видимо самотни и отчаяни хора и предлагали услугите си да ги утешат и помогнат. Някои се хванали на въдицата. Така за три години двете измамнички успели да изкарат само от четирите жени 46 000 лева, а отделно Мариана прибрала още близо 8 бона от другата жена от Обединение.

Нели СУКОВА

Един коментар за “Две мними врачки завлекли четири жени с 46 000 лв. за разваляне на магии

  • 24.10.2016 в 23:55
    Permalink

    тези б;лни ли са биле . ама иначе нямам пари и за хляб а пък пари за гледачки с чувала.утре пак им дайте ,те от такива като вас живеят .и после циганите били тарикати, ами как да не са като има толкова глупав народ който си мисли че с баене ще се оправят нещата.и по телефона като ви звъннат да реват ,пак им дайте,ако няма какво да си правите парите и аз гледам на косъм на портфейл , на каквото искате.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!