21 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 24 октомври, понеделник

Луната е в Лъв. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 23-ти в 24-ти в 1.30 часа. Управител на деня е Луната.
Здраве: Нежелателни са операциите в областта на сърцето, сърдечносъдовата област, диафрагмата. Добре протичат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, сърцебиене, аритмия и сърдечносъдови проблеми.
Красота и външен вид: През целия ден можете да подстрижете косите си. Денят също така е благоприятен за промяна на цвета на косата. Не правете масажи на кръста и гърдите. От СПА процедурите не се препоръчва сауната. Водните процедури с много топла вода могат да доведат до проблеми със сърцето.
Хранене и диета: Денят е подходящ за стартиране на дългосрочен хранителен режим. Хапвайте често, но по малко, през три до четири часа с малки количества порции. Така ще държите организма си в енергиен комфорт и няма да почувствате глад. Днес белтъчините и плодовете се разграждат и усвояват лесно. Хапвайте леки птичи меса, риба, млечни продукти и яйца.
Цветове, носещи късмет: Сребристо, жълто и оранжево.
Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 15.36 часа.
Нумерологичен хороскоп: Вибрациите на днешния ден са благоприятни и хармонични. Позволяват да влезем в сърцата на хората около себе си, като излъчваме топли чувства. Сдобрете се с враговете си, простете им. Това ще предизвика успокоение във вашите души.
Основни звездни аспекти: Днес Луната се движи в Лъв. Много е важно как поднасяме действията си, а не какво точно правим. Гледаме по-скоро опаковката на нещата, а не същината им. Въпреки всичко денят е зареден с положителна енергия и добро настроение. Ексцентричността на понеделника е подчертана и от тригона между Луната и Уран. Всичко ново и впечатляващо с вида си печели овациите на публиката. Активната част на деня е концентрирана в часовете до 15.20 часа.

ОВЕН
Денят е успешен

Днес ви очакват промени, благоприятни срещи и информационен обмен с всички хора около вас. Ставането сутринта ви е по-трудно от друг път, възможно е и да закъснеете за работа заради възникнал проблем вкъщи. В следобедните часове обаче ще навакасате пропуснатото. С лекота правите промени и вземате решения. Общувате свободно.

ТЕЛЕЦ
Допълнителни пари

В прекрасна кондиция сте днес. До обяд вършите задачите, които не успяхте да докарате до край през изминалата седмица. Отлично се справяте с всякакви домашни задачи, с планове за ремонтни дейности. На работното място късметът ви е силно изразен, възползвайте се от възможността да изкарате някой лев допълнително.

БЛИЗНАЦИ
Семеен проблем

Очаква ви благоприятен старт на новата работна седмица. До обяд завършете някои задачи от финансов характер, които стартирахте в последните дни. Разплатете се с хората, на които дължите пари. В следобедните часове ви чакат повече часове, богати на контакти и възможности да разширите средата си на общуване. Ще решите един семеен проблем.

РАК
Доволни от себе си

Това е прекрасен ден, в който можете с лекота да реализирате част от своите намерения за седмицата. Удават ви се всякакви дейности. Не забравяйте до обяд да изясните някои взаимоотношения, които останаха неясни в последните дни. В часовете следобед ви чака много работа, но и шанс да я свършите изцяло. Ще бъдете доволни от себе си.

ЛЪВ
Обновете гардероба

До обяд сте в лошо настроение, имате усещане, че започва трудна работна седмица за вас. Чувството обаче е измамно, защото в следобедните часове ви чака щастлива развръзка. Ще се сдобиете с желание за работа. Помислете за промяна във външния си вид, купете си нова дреха, подменете гардероба си за сезон есен-зима. Това ще ви вдъхне увереност.

ДЕВА
Без негативни емоции

Сутринта сте обезпокоени от хора, които ви досаждат и ви навяват неприятни спомени. Те бележат настроението ви за целия ден и затова понеделник може да се окаже доста депресивен за мнозина. Разбира се, разполагате с шанса след обедната почивка да се заемете с ангажименти, които са ви любими, и по този начин да балансирате емоциите в деня си.

ВЕЗНИ
Добър следобед

Денят започва тромаво, но успешно. В понеделник сутрин се налага бързо да завършите стари задължения, които не са влезли в плановете ви за деня. Направете го и отложете промените и планираните ангажименти за следобеда. Тогава и настроението ви ще бъде далеч по-добро, а и ще се натъкнете на хора, помагащи ви във всяко начинание, за да сте успешни.

СКОРПИОН
Динена кора

Новата работна седмица стартира с благоприятен ден. В сутрешните му часове сте доста разсеяни и лесно можете да допуснете грешки по невнимание. Също толкова лесно някой може да ви измами, давайки ви лъжлива информация. Внимавайте. Следобед ви чакат раздвижване и промени на работното място. Бъдете подготвени за положителни реформи.

СТРЕЛЕЦ
Разплатете се

Разплатете се с хора, на които дължите пари. Направете го до обяд. Това ще ви освободи от тежестта на заема, а и в момента финансовата ви възможност да го направите го позволява. В следобедните часове очаквайте промени и раздвижвания. Забързаното ежедневие ви причинява чувство за хаос и объркване, но скоро това ще отшуми и нещата ще потръгнат.

КОЗИРОГ
Време за себе си

Имате да изясните някои неуточнени делови въпроси в работата си. Направете го до обяд, за да освободите следобеда си, в който да бъдете оставени на спокойствие, без никой да ви закача за каквото и да било. Нуждаете се от малко време за себе си. Днес не вземайте никакви заеми, колкото и да се нуждаете от допълнителни средства.

ВОДОЛЕЙ
Шанс за израстване

В понеделник стартирате с добро настроение и с желание ще вършите всяка работна задача, стига тя да влиза в предварителния ви план-график. В часовете до обяд е нужно да не предприемате каквито и да било действия, а да довършите стари, изостанали задачи. Следобед ви чака делово раздвижване, компромис, но и шанс за разрастване.

РИБИ
Не се оплаквайте
Чака ви добро развитие и възможност да задвижите колелото на късмета си за цялата седмица. Както при другите зодии, така и при вас е добре до обяд да не се залавяте с нищо ново, колкото и да сте привлечени от предложения и примамливи шансове. Следобед работете, без да мърморите. Активността ще ви донесе повече добри резултати.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Отговорни, стабилни, честни и работливи сте вие, родените на 24 октомври. Имате заложби да бъдете преуспяващи собственици на различни фирми, с което да си изкарвате прехраната. Хубавото ще ви следва през целия живот, ако не превърнете парите в своя единствена цел. Често се случва така и мнозина от вас стават меркантилни с времето. Това обаче ще ви изиграе лоша шега и ще загубите всичко, градено до този етап. Мисията ви, идвайки на този свят, е да осъзнаете, че парите и материалното са само средство за по-добър и качествен живот, а не цел. Не бъдете скъперници, ако искате успехът да ви следва безотказно. Има и по-важни неща на света, а те за вас са семейството, домът и любовта на близките. Не го забравяйте и им отделяйте нужното внимание.
Навлизате в година, в която можете да се обърнете назад и да осъзнаете грешките си. Ще ви стане ясно защо много хора ви обърнаха гръб в последно време. Потърсете извинение. Това е прекрасна година за учене, преквалификация и повишаване на знанията.
Здраве: Възможни са чести депресивни състояния. Избягвайте употребата на алкохол.
Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *