123 четения

LC Waikiki откри свой магазин в Мол Велико Търново

В търговския обект се предлагат над 25 000 артикула – облекла, обувки и аксесоари за жени, мъже и деца на атрактивни цени

С АТРАКТИВНИ НАГРАДИ И МУЗИКАЛНО ПАРТИ С DJ ЕМО LC WAIKIKI ОТКРИ В КРАЯ НА МИНАЛАТА СЕДМИЦА ПРИ ОГРОМЕН ИНТЕРЕС СВОЯ НАЙ-НОВ МАГАЗИН ВЪВ ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ МОЛ. В съвместна кампания с радио „Енерджи“ утвърдената марка раздаде ваучери за пазаруване на стойност 30 лв. на слушателите на радиото и бъдещи свои клиенти.

Управителят на компанията за България Владислав Танчев съобщи, че това е 12-ият магазин на LC Waikiki за България, като Велико Търново е осмият град, в който отварят нов търговски обект.

„Политиката ни е да работим само и единствено с директна операция – т.е. магазините са

Владислав Танчев – управител на компанията за България.
Владислав Танчев – управител на компанията за България.

собственост на компанията, и плановете ни за развитие през следващата година включват продължаваща експанзия по откриване на нови обекти, като се надяваме поне три да станат факт“, увери Танчев. До момента през тази година новите обекти са три, а следващия петък LC Waikiki отворя и четвъртия си обект за 2016 г. В Мол Велико Търново магазинът е разположен на първо ниво на площ от над 650 кв. м. Вложената инвестиция надхвърля 800 000 лв., а новите работни места на пълен работен ден – от 10:00 до 21:00 ч., са 20. Освен това компанията наема през сезоните и допълнителни служители, които са нужни за многобройните съпътстващи дейности на фирмата. В магазина в старата столица има над 25 000 артикула – облекла, обувки и аксесоари на атрактивни и достъпни цени.

LC Waikiki по традиция прави своите обекти атрактивно място за пазаруване, като предлага на клиентите си не само сезонни намаления два пъти в годината – през лятото и зимата, но и винаги предоставя артикули на атрактивни цени, увери още управителят на компанията за нашата страна. По думите му, магазините покриват целия спектър от нужди за едно семейство, тъй като се предлагат стоки за бебета, деца, подрастващи, жени и мъже. Първото голямо намаление в новооткрития магазин ще е по време на традиционния за Мол Велико Търново „Черен петък“, който ще се проведе в края на ноември.

Е. СВЕТОСЛАВОВА

Сн. Светослав СТЕФАНОВ

2 коментара за “LC Waikiki откри свой магазин в Мол Велико Търново

 • 24.10.2016 в 19:57
  Permalink

  Браво- хубав магазин за нашият джоб.

  Отговор
 • 25.10.2016 в 12:20
  Permalink

  Редактирайте ги тези статии преди да ги пуснете! Не познавате ли синоним на думата атрактивен?

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!