Дневен хороскоп. Прогноза за 25 октомври, вторник

Луната преминава от Лъв в Дева в 6.16 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 24-ти в 25-и в 2.32 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Днес е уязвим целият стомашно-чревен тракт без правото черво. Нежелателни са операциите на органите на коремната кухина, а апендиксът да се оперира само при спешност. Тъканите трудно заздравяват. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на стомашно-чревни проблеми. Посещението при хомеопат или лечението с нетрадиционна медицина дават добри резултати.

Красота и външен вид: Отидете на фризьор. Ако подстрижете косите си, ще растат бързо след това и ще придобият желаната форма. Денят е добър за боядисване и сухо къдрене. Кожните манипулации и процедури също протичат добре.

Хранене и диета: Днес е уязвим стомашно-чревният тракт, затова е хубаво да приготвяте леки ястия без остри подправки. Вечерта предпочетете течната храна и не прекалявайте с количеството. Денят не е благоприятен за стартиране на диета.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 16.10 часа.

Нумерологичен хороскоп: Осъзнайте грешките си и намерете начин да ги поправите, ако е възможно. Този ден изисква да общувате свободно, без предразсъдъци. Срещите по бизнес, които се състоят днес, преминават успешно и с добри финансови резултати.

Основни звездни аспекти: Денят е наситен с жизненост и сили. Луната се движи в Дева и образува хармонични аспекти със Слънцето и Меркурий. Използвайте добрия тонус и идеите си, за да успеете в начинанията. Не отлагайте важни дела за утре. В състояние сте днес да ги свършите по-добре. Внимавайте в сферата на личните взаимоотношения. Вечерта Луната и Венера са в квадратура. Запазете хармонията и не търсете причина за спорове и кавги.

ОВЕН

Успешни начинания

Не бъдете прибързани и се опитайте да разрешите проблемите си чрез компромис, а не чрез кавги и скандали. Активни сте, имате доста сили, за да свършите колкото се може повече задачи. Добре е да не отлагате за утре нищо, което можете да отметнете днес. Денят ви носи успехи в начинанията. Възползвайте се от всички шансове.

ТЕЛЕЦ

Без конфликти

Очаква ви благоприятен ден, който поднася доста шансове и възможности. Намирате се в период на раздвижване и оживление. Нещо около вас сменя посоката си на движение. Приспособете се към тези промени. Вечерта сте изключително нервни и неразговорливи. Сякаш желанието ви е нарочно да влезете в конфликт с близките.

БЛИЗНАЦИ

Леко затишие

Навлизате в един кратък период на затишие и активните действия не се препоръчват точно сега. Използвайте този момент, за да обърнете повече внимание на вътрешния си мир. Балансирайте емоциите си. Вторник е благоприятен и доста позитивен ден, но все пак ви предупреждава да не препускате през събитията. Денят е добър да направите равносметка.

РАК

Научавате новина

Във вторник прекарвате добре времето си. Намирате хора със сходни на вашите интереси и разговаряте с тях на различни теми. Днес е съвсем вероятно да научите информация или новина, която да ви е особено полезна в бъдеще. Не се затваряйте в себе си. Напротив, говорете и търсете хора, с които да обмените информация. Обмислете детайлите.

ЛЪВ

Имате енергия

Във вторник успявате да конструирате плановете си за работната седмица, която все още е в своето начало. Мотивирани сте да свършите важни дела в края на октомври. Добре е да балансирате стъпките си и да обмисляте добре всяка една. Днешният ден е благоприятен и позитивен за вас. Дарява ви с жизнена енергия и тонус.

ДЕВА

Ново начало

Луната навлиза във вашия знак. Това е повод за миг да се превърнете в център на внимание или поне действията ви да привлекат повечето от погледите на колегите и партньорите. За вас този ден поставя началото на един нов период. Можете да стартирате нещо, което ще се развие в идния един месец.

ВЕЗНИ

Нужда от спокойствие

Заложете на личното си щастие. Останете насаме със себе си и наредете приоритетите си. Поработете върху своята лична хармония. Уравновесете емоциите. Не споделяйте това, което мислите и преживявате в момента. Отделете се за миг от света. Имате нужда от спокойствие и душевен мир. Осигурете си ги. Отделете време за себе си и своето хоби.

СКОРПИОН

Търсени и популярни

Очаква ви благоприятен вторник. Успявате да подредите плановете си така, че да свършите максимално от своята работа днес. Знаете, че не е добре да отлагате ангажиментите за утре. Ще бъдете търсени и популярни сред приятелите, колегите и партньорите. За занимаващите се с бизнес денят е подготвил доста успехи и признание за труда.

СТРЕЛЕЦ

Не се разпилявайте

Поработете върху своята концентрация в сутрешните часове на вторника. Денят е особено важен за вашата професионална реализация и изисква да се отдадете на една кауза изцяло. Не се разпилявайте в много инициативи, а се заемете с онази, която ще ви дари с най-добрия имидж пред обществото. Там съсредоточете своите сили.

КОЗИРОГ

Имате време

Въпреки мудния старт на работната седмица вторник ще ви помогне да задвижите колелото на успеха и да засилите скоростта. Жизненият ви тонус днес е с високи показатели. Програмирайте така деня си, че да свършите най-важните си делови ангажименти, а вечерта да ви остане лично време за среща с приятели или любовно приключение.

ВОДОЛЕЙ

Търсите баланса

Във вторник не показвате най-доброто от себе си. Причината не е във вас, а в положението на планетите. Те не препоръчват да се заемате с важни и грандиозни проекти, а да обърнете повече внимание на своя личен свят. Там пренареждате приоритетите си и обмисляте едно ново начало съвсем скоро. Имате нужда от душевен баланс, търсете го.

РИБИ

Успех в бизнеса

Имате всички шансове да превърнете деня си в печеливш и успешен. Сега тези от вас, които са заети с частен бизнес, могат сериозно да се заемат с важни ангажименти и да превърнат част от мечтите си в реалност. Бъдете внимателни в сферата на личните взаимоотношения, защото там напрежението е по-голямо. Постарайте се да запазите хармонията.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, родените на 25 октомври, сте хора на духовното развитие, интелекта и вътрешните ценности. Преживели сте доста прераждания и духът ви е зрял. Ето защо приемате нещата от живота трезво и мъдро. Обичате да давате съвети на хората, които са най-значими за вас. Често се проявявате като техни пазители, дори те да не го желаят. Не досаждайте, един ден сами ще ви потърсят. Любимото ви занимание е да четете и да се обогатявате духовно. Учете, защото това е мисията ви в този живот. Не пропускайте да се образовате до възможно най-висока научна степен.

Дългоочаквана година следва за вас, защото тя ви дарява с шанс да заздравите материалното си положение. За някои това ще стане с нова работа, за други – със старт на частен бизнес. Не се страхувайте, чакат ви добри финансови условия. Догодина по това време ще се чувствате малко по-богати и заможни.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *