4 четения

Ужилиха баба с 1450 лв. по схемата „капаро за радиатори”

Телефонна измама по схемата „капаро за радиатори” разследват великотърновски криминалисти. Работата по случая е започнала в събота, когато 84-годишна жена от областния град е потърсила съдействие в полицията. Тя разказала на униформените, че същия ден около 16,00 ч. на домашния й телефон се обадил мъж, който се представил за племенника й. Той й обяснил, че пред жилището й ще дойде мъж, който се казва Николай Колев, и тя трябва да му предаде капаро за закупени от него радиатори. Час по-късно пред жилището си възрастната жена предала на непознат изпратен от Николай Колев 1450 лв. Впоследствие потърпевшата се свързала с близките си и разбрала, че е измамена. По случая е започнато досъдебно производство.

2 коментара за “Ужилиха баба с 1450 лв. по схемата „капаро за радиатори”

 • 25.10.2016 в 13:28
  Permalink

  Жалко….. но ако аз бях отишъл да поискам от госпожата 10 лв. за хляб, щеш да ми каже че е бедна и няма пукнат лев. От друга страна, за мен са виновни „къртици“ в БТК/Виваком, от които изтича информация за телефонни номера на възрастни хора.

  Отговор
 • 25.10.2016 в 20:32
  Permalink

  Лъжат се защото хората дори и да не им трябват те искат само да вземат и така ги прекарват. Не ми трябва ма аванта да е.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!