6 четения

Цветан Цветанов, депутат от Великотърновска област: „С гласа си ще дадем гаранция за стабилността на кабинета на Бойко Борисов”

„Бъдещият президент на България трябва да бъде обединител на нацията. Обединител не може да бъде този, който говори агресивно срещу опонентите си, нито този, който използва лъжи и манипулации в предизборната надпревара. Ние заставаме с лицата си пред хората и носим отговорност за ангажиментите, които поемаме.” Това заяви по време на една от многобройните си срещи председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, който в Народното събрание представлява Великотърновския район.

Като председател на Народното събрание Цецка Цачева успя да консолидира всички парламентарни групи около изпълнението на националните приоритети. Вицеадмирал Пламен Манушев е истински патриот, работил за отечеството ни, всички ние можем да се гордеем с него. Трябва да ги подкрепим с номер 17 в бюлетината, призова Цветан Цветанов.

С гласа си на 6 ноември всички трябва да дадем гаранция за стабилността на кабинета на Бойко Борисов. Това е важно, за да продължи изпълнението на най-успешната политика за хората, която провежда правителството – националната програма за безвъзмездна енергийна ефективност. За да продължи тази програма, премиерът Борисов и Министерският съвет поеха ангажимент, че всяка година ще се отделят още 1 млрд. лева. Ще има 223 милиона повече за образование. Допълнително ще бъдат финансирани и всички останали сектори, за да достигнат средства до всички общини в страната. Има общини, които се нуждаят от допълнителна финансова подкрепа от страна на държавата – това може да бъде факт само когато имаме повече приходи, събрани от приходните агенции, и те да се разпределят правилно. Затова тази стабилност е важна!

3 коментара за “Цветан Цветанов, депутат от Великотърновска област: „С гласа си ще дадем гаранция за стабилността на кабинета на Бойко Борисов”

 • 26.10.2016 в 13:46
  Permalink

  Българите са мазохисти. Как могат да избират депутат като Цветанов, нарекъл лекарите им убийци.

  Отговор
 • 26.10.2016 в 15:39
  Permalink

  Защо, ако не дадем гласа си за ББ, светлото бъдеще ще се отдалечи на километри ли? ББ да беше се кандидатирал сам, вместо да пробутва лелите от бостана за началници на нацията.

  Отговор
 • 27.10.2016 в 5:13
  Permalink

  Цветан Цветанов са говори за лъжи и манипулации е просто смешно.
  И защо Цветанов ще ни е депутат – да си представлява София или с.Шума, какво ще ми представлява Велико Търново?

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!