Playback  театър „Тук и сега“

град Велико Търново – 26 ОКТОМВРИ  /сряда/ 2016 г. от 19.00 ч.
в салон на читалище „ИСКРА“КАСА: ул. „АСЕН ЗЛАТАРОВ” 5 /срещу служебен паркинг на театъра/

ЦЕНА 10 ЛЕВА

Информация на телефон: 0886 770 511 и сайта lovetheaters.weebly.com

Плейбек Театър „Тук и Сега“ е една среща – между актьорите и публиката, между откровенията и преживяванията по между им. Зрителят не е зрител, а участник, режисьор, създател. Знаете ли колко много неща можете да научите – и за себе си, и за света – когато просто погледнете своята история отстрани?

Playback театърът ( „to play it back”- да изиграеш отново), е импровизационен театър, базиран на личните истории на хората от публиката. Той има структура, форма и  ритъм, но няма сценарий. Актьорите използват умението си да слушат, да вникват в преживяванията на другите и креативността си, за да „върнат обратно” разказаните истории. На живо и спонтанно се изпълнява и музиката към тях. Playback театърът дава възможност на всеки да избере ролята си – дали ще е участник, главен герой или зрител.

Playback театър „Тук и сега” е първата българска група член на International Playback Theatre Network. Основан е през 2013 г. от Цвета Балийска – актриса и преподавател. Атмосферата, която създава едно плейбек преживяване, е интимна и провокативна едновременно. Изключително подходящо е за стопяване на леда, за опознаване на колеги и партньори, за решаване на конфликти, за затопляне на отношенията и за рефлексия след конференция или други корпоративни събития.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *