Верижна катастрофа на Присовски завои блокира движението за часове

Верижна катастрофа на Присовските завои затвори пътя В. Търново – Дебелец и блокира Прохода на Републиката. Произшествието е станало между два леки и един товарен автомобил в ранния следобед днес. Пострадали, за щастие, няма. Друг пътен инцидент е станал по същото време край с. Въглевци, където лек автомобил е блъснал 79-годишен пешеходец. По първоначални данни възрастният мъж е откаран в Спешна помощ – В. Търново, с фрактура на крака. Третият пътен инцидент бе самокатастрофирал лек автомобил на пътя В. Търново – с. Арбанаси, където пострадали също няма.

20161026_135916От полицията апелират към водачите на моторни превозни средства да се движат с повишено внимание и да се съобразяват с атмосферните условия.

3 thoughts on “Верижна катастрофа на Присовски завои блокира движението за часове

 • 26.10.2016 в 20:14
  Permalink

  ПО ТИЯ ПРИСОВСКИ ЗАВОИ КАКТО И ДА КАРАШ, КОЛКОТО И ДА ВНИМАВАШ НЕ ЗНАЕШ ТОЯ НАСРЕЩА ДАЛИ ТЕ ПАЗИ, АБЕ НАПРАВО СИ Е ОПАСНО !

  Отговор
 • 30.07.2020 в 15:01
  Permalink

  Безумно шофиране и пресичане навсякъде. „Майсторско“ шофиране- без мигачи,почти винаги с дрифт,показват новоизлюпени „шофьори“,но с БМВ, за които е голяма гордост да секат пътя на всеки и да тръгват от място,както и само те да си знаят накъде завиват- всички други ,които сме с коли,трябва да ги пазим,НО,скъпи „колеги“,в много от колите има и деца,така че,показвайте уменията си другаде,а не по кръговите или по завоите! Да,велики сте,вие с БМВ-тата ( и не само),но не сте безсмъртни!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *