Есенен карнавал , посветен на Хелуин, си направиха вчера малчуганите от ЦДГ„Слънчев дом“ във Велико Търново

Всички момченца и момиченца, както и целият персонал на детското заведение, бяха пременени като приказни герои, чудовища, феи, принцове и принцеси, като животни от джунглата и като усмихнати тикви.

5 thoughts on “Есенен карнавал , посветен на Хелуин, си направиха вчера малчуганите от ЦДГ„Слънчев дом“ във Велико Търново

 • 27.10.2016 в 16:47
  Permalink

  Е, разбира се, че за децата във „Велико“ Търново е по-важно да знаят за Хелуин, отколкото за св. Димитър, на чийто празник в Търново е поставено начало на Второто българско царство.

  Отговор
  • 27.10.2016 в 23:34
   Permalink

   Само с кажа, че си беше карнавал и не е посветено на никого. Не си правете такива генерални изводи, а по-скоро е обидно, че се интерпретира по този начин. Аз правих снимките и никъде в целия карнавал не беше спомената думата Хелоуин.

   Отговор
 • 27.10.2016 в 21:23
  Permalink

  Персоналът да не забравя и „Денят на благодарността“!!! Щом така и така учат от съвсем малки децата на чужди празници, защо да се ограничават само до хелоуин?!!!!!!!!!!

  Отговор
  • 28.10.2016 в 11:01
   Permalink

   Не сипете обиди към най-добрата Детска Градина в града и най-добрите професионалисти. Пак подчертавам, че беше карнавал, а не някакви измислени празници. Лошото е, че в България винаги се намират „патриоти“, които не знаят къде да изливат „патриотъзма“ си. Другото дразнещо нещо е, че журналистите пишат, без да са присъствали и използват чужди снимки /в случая моите/. Така че, когато един човек не е наясно и не е присъствал, моля да не коментира.

   Отговор
 • 28.10.2016 в 15:56
  Permalink

  В случая обида е нанесена от вестника, към децата , участници в този КАРНАВАЛ, към родителите на тези деца, към учителите и целият персонал на тази ЧУДЕСНА градина! Събитието не е нито по случай Хелоуйн, Ханука или преминаването на кометата Хел – Боб! Меко казано гнусно е,родните вестници,в частност местите, да КРАДАТ снимки на ДЕЦА , които ,докато са на градина си устройват КАРНАВАЛ с новите си костюми (дарени на градината предната седмица ) , за да си напълнят страницата с грозни твърдения и невярна информация!
  Да живее радна та журналистика!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.