Какво искат жените

Едва ли има мъж, който да не си е задавал въпроса „Какво точно искат жените?“ Проучване, направено във Великобритания, може да помогне на представителите на силния пол да придобият поне бегла представа за дамските желания, пише в. „Дейли експрес“.
Един от изненадващите отговори е пълен резервоар на автомобила. Дванадесет процента от участвалите в допитването жени споделят, че за добрата връзка е важно мъжът да се грижи да зарежда с гориво возилото на своята нежна половинка.
Още по-голям процент дами – 28 на сто, признават, че ключова за семейната идилия е готовността на мъжа да изхвърля боклука.
Какво още желаят жените? Партньор, който не иска постоянно цялото внимание за себе си, склонен е да прави изненади, гледа на половинката си като на равна във всяко отношение, радва се на нейната компания повече, отколкото на тази на приятелите си, готов е да гледа заедно с нея „глупости“ по телевизията, никога не забравя рождените й дни или годишнините от важни събития в съвместния им живот, и се вълнува около почивките не по-малко от своята любима.
Проучването, направено по поръчка на Carnival Cruise Line и обхванало 2000 обвързани британци, показва още, че като цяло 94 на сто от тях са щастливи със своите половинки.
Над 50 процента от анкетираните обаче се оплакват, че във връзката си не получават всичко, от което се нуждаят.
В едно отношение представителите и на двата пола постигат почти пълно съгласие – според 95 процента от мъжете и жените споделеното време с половинката е изключително важно за връзката, а общите интереси и занимания са гаранция за нейната стабилност.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *