На второ място на „Футбол 5” ще зимува отборът на „Болярчета”

Завърши есенният дял от първенството на „Футбол 5” за деца, родени през 2008 г. Отборът на СК „Болярчета” ще зимува на второ място с 30 точки, колкото и тимът на „Янтра 20013” (Габрово), който обаче е с по-добра голова разлика.

„Нашите възпитаници имаха трудната задача и високо вдигната летва от техните батковци, които са двукратни шампиони на Великотърновска и Габровска област. При доста засилена конкуренция активът ни е от 10 победи и една нелепа и незаслужена загуба, 30 точки и 58:9 голова разлика. В мачовете, изиграни в първенството, се вкараха доста голове, като някои от тях бяха дело на деца, по-малки с 1 и 2 години. В листата на голмайсторите води Йоан Анастасов с впечатляващите 18 гола. Показващият голям прогрес, който вече му донесе и титулярно място на „Футбол 9”, Георги Йорданов има 10 попадения. Можем да отличим и Рафаел Чолаков не само заради неговите 8 гола, но и за постоянството му и непрекъснатото надграждане. Похвала и за таланта от Лесичери Борислав Стоянов с 6 гола, Симеон Иванов – 5 попадения, Иван Велков с четири, непреодолимият защитник Иво Бижев и Симеон Симеонов, които имат по 2, Евгени Пейчев и Петър Николов с по 1 гол”, написаха на страницата си във Фейсбук от СК „Болярчета”. Те припомнят, че доброто представяне на децата продължава от лятото, когато спечелиха два последователни турнира – „Звездичка къп” и „Несебър къп”. Треньорът на тази възрастова група Цветелин Георгиев споделя, че е доволен от старанието, желанието и играта на децата.

„Благодарен съм на децата и родителите, на моите колеги Николай Колев и Десислав Божков и на нашия спонсор „Лактима Балкан” за разбирането и оказаното доверие към мен, което води и до тези резултати. Да не забравяме, че първенството има и пролетен дял, който ще определи и крайния победител. Има много мачове и доброто представяне на нашите таланти зависи не само от треньорите, но и от подкрепата на родителите”, заявява треньорът Цветелин Георгиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *