10 четения

Месечен хороскоп. Прогноза за месец ноември, 2016 година

Месецът толерира всички, които мислят нетрадиционно

Лунна диета през ноември: В дните от 1 до 14 ноември и от 29 до 30 ноември Луната е нарастваща. Не се мъчете с драстични диети и не стартирайте хранителни режими – ще са без особен резултат. По-скоро намалете количеството на порциите и избягвайте мазното, тлъстото. Заложете на пресните плодове и зеленчуци. В дните от 1 до 14 ноември Луната е намаляваща и спомага всякакви диети, защото гладът е малък, а ефектът на отслабване – голям. Подходящи дни за стартиране на дългосрочен хранителен режим или диета са 19, 20, 21, 29 ноември. Подходящите дни за лунна диета този месец са 7 ноември – фаза първа четвърт, 14 ноември – фаза пълнолуние, 21 ноември – фаза последна четвърт, и 29 ноември – фаза новолуние.

Грижа за косата: Подстригване на косите – благоприятни дни 4, 5, 6, 11, 12, 13 ноември – растежът се ускорява заради фазата на Луната, и 19, 20, 21, 22, 23, 25, 25 ноември – растежът се забавя заради фазата на Луната. Неблагоприятни дати: 9, 10, 17, 18, 26, 27, 28 ноември. Боядисване на косите: благоприятни дати: от 21 до 25 ноември.

Важни звездни аспекти през месеца: През ноември Слънцето се движи в Скорпион в една значително по-хармонична звездна обстановка – загадка или обещание е това за благоприятен и безпроблемен месец, зависи единствено от действията и мислите ни. Още на 1 ноември имаме възможността да мислим с отворени души. Слънцето и Нептун са в тригон. Стъпете здраво на земята и повярвайте в себе си. Оценете реалното си състояние и не се притеснявайте да го подобрите в идните дни. На 3 ноември Меркурий и Плутон са в секстил. Премисляте проблемите си през призмата на друг, по-различен поглед. Стига да искате, ще успеете да промените гледната си точка и това ще ви даде нужния вътрешен мир.

На 5 ноември Венера и Уран са в тригон и ви помагат да изявите своята индивидуалност. Влюбени сте в красивото и желаете да го постигнете в живота си. В сферата на любовта ви чака успех независимо дали сте обвързани, или търсещи своята половинка.

На 7 ноември Слънцето и Плутон са в секстил. Не се учудвайте, ако чуете изненадващи вести и информация, в която не сте състояние да повярвате изцяло и на сто процента. Но не я подминавайте пренебрежително. Ще научите нещо важно, което ще отключи вратите ви към бъдещето.

На 15 ноември Меркурий и Марс са в секстил. Чрез речта си изразявате точно и ясно своите мисли. Удават ви се всякакви ораторски занимания. Насрочете за тази дата важните си срещи, които ще водите с удоволствие, а аудиторията ще ви слуша с интерес.

На 20 ноември Венера и Нептун са в секстил. Не позволявайте на малотрайните любовни увлечения да бележат с дълбока черта вашия живот. Лудост е, ако вярвате на обещания и красиви думи за обич и вярност, изречени именно в този ден. Просто се насладете на това, което ви се случва, но не очаквайте нищо повече.

На 25 ноември Венера е в квадратура с Нептун и в съвпад с Плутон. Изключително трудно ви е да направите правилен избор в този ден. Изборът ви може да ви заведе по пътища, които не стигат доникъде, а самоувереността, с която сте тръгнали по тях, няма да ви позволи да признаете грешката. Ограничете контактите и не бъдете себични. В сферата на любовта налагате мнението си на всяка цена и това може да има дълготрайни, негативни последствия във взаимоотношенията ви.

На 29 ноември е новолуние в Стрелец. В същото време Венера е в квадратура с Уран. Сякаш не искате да приемете волния полет на душата си, а искате да се ограничите в определени от общественото мнение граници. Оковите са жестоки, след като през целия месец сте се опитвали да разгърнете мисълта и да тръгнете по пътя на мечтите си. Не забравяйте своята цел, дори и тя да противоречи по един или друг начин на обществените възприятия. Не позволявайте на вече отживели догми да ви спънат и моделират под калъп. Месецът толерира всички онези, които мислят иновативно, нетрадиционно. Бъдете такива.

ОВЕН

Допълнителни приходи

През първата половина от ноември ще имате шанс за припечелване на допълнителни пари и за повишаване на вашия доход. Можете да направите покупки за дома, за семейството или отделете средствата за подаръци за предстоящите Коледа и Нова година. Втората половина от месеца ще бъде натоварена откъм емоционален аспект. Нервни и припрени сте, нещо все ви тревожи, но и вие не знаете точно какво. Оставете се на течението и се отдайте на положителни емоции. Възможно е пътуване, което ще ви зареди с много енергия през последните ноемврийски почивни дни.

ТЕЛЕЦ

Навличате си врагове

През по-голямата част от ноември сте настроени дипломатично и така завладявате сърцата на работодателите си. На хората, с които работите в екип и на партньорите по бизнес. Не настоявайте много, просто давайте съвети. През този месец се стремите да направите добро впечатление на близките си, но гледайте да не се надцените и да не се превърнете във въздух под налягане в техните очи. Наистина заслужават най-доброто, но поднесено по подходящ начин. Не се стремете към създаване на нови запознанства, защото ще бъдат проблемни. Бъдете внимателни откъм едно влюбване в последната десетдневка на месеца. Партията не е подходяща.

БЛИЗНАЦИ

Рутината ви съсипва

През ноември сте идеалните изпълнители и работници. Няма да липсват и похвалите по ваш адрес. Всички виждат, че си вършите работата с майсторлък и желание. Този месец обаче също е рутинен, ще ви липсват допълнителни емоции и това ще пречи на доброто ви настроение и личния живот. Не сте хора, които приличат на роботи и за които работата е всичко. Ето какво ще ви мъчи през ноември – рутината в личните взаимоотношения, в любовта и семейството. Опитвате се да внасяте разнообразие, но то сякаш остава недооценено. Това ще е достатъчен повод за вашите избухвания, недоволства и мрънкания, от които ще страдат хората около вас.

РАК

Важни промени

През ноември имате шансове да сътворите нещо ново около себе си, да направите важни промени в живота си. Но за съжаление, отново мислите повърхностно и емоционално, без да се задълбочавате в някои детайли, които са от ключово значение. Отново, сякаш притиснати от обстоятелства, ще бъдете принудени да се втурнете в действие. Това ще е вашият успех. Оказва се, че всичките ви успехи през тази година не идват от действия, които вие самосъзнателно извършвате, а от такива, които сте принудени да вършите от обстоятелствата.

ЛЪВ

Лишени от емоция

Ноември се свързва с чувство за отговорност, висок интелект и тактичност. Това е изключително важен месец, защото информацията, която получавате през тези дни, ще бъде от водещо значение, когато си правите някои изводи. За мнозина ноември ще бъде скучен и нетърпим, но това е заради липсата на емоции и развлечения. Ще видите каква е цената на успеха, ще преодолеете доста бариери. На изпит ще бъдат подложени вашата чест, воля, сила и емоционална издръжливост. Сега е моментът да приемете предложението на човека, който ви тестваше през юни. В личния живот бъдете премерени и не толкова емоционални.

ДЕВА

Умерено темпо

Ноември е месец, през който не само близките, а и приятелите ще застанат зад гърба ви. Пътувайте и разнообразявайте ежедневието си. Излезте от сивия кръг, в който се въртите непрекъснато. Само с разнообразие можете да оправите настроението си. В службата избягвайте да споделяте и не приемайте новите предложения сериозно. Просто ги отминете с лека ръка и ще се убедите след време, че сте постъпили правилно. Не пропускайте миговете за почивка, защото така ще се родят идеите, които да реализирате през наближаващата 2017 година.

ВЕЗНИ

Потушете емоцията

Ноември се характеризира като месец, подвластен на силни емоции, избухливост от ваша страна и крайности в действията. Агресивни сте, не давате да ви се правят забележки, а и вие самите трудно съзирате грешките си. Опасен ще бъде месецът, ако не си наложите самодисциплина и не вкарате поведението си в някакви приемливи граници. В любовта хвърляте вината за неуредиците директно в полето на половинката. Не е зле да се спрете, да се затворите в себе си и да си наложите самодисциплина, за да избегнете проблемите, които си навличате със силната си емоция.

СКОРПИОН

Използвайте шансовете

През ноември сте склонни по-скоро да се оставите на инерцията, отколкото да действате и да продължавате смело напред. Изведнъж чувствате умора, а и малките трудности, които се явяват по пътя ви, са сякаш достатъчната причина да оставите всичко на времето и течението. Правите огромна грешка. Трудностите са породени от традиционния период на Сатурнова дупка, който всяка година при вас обхваща по-голямата част от ноември. Не пропускайте възможности и не пропилявайте шансове. След време ще съжалявате, но ще бъде късно.

СТРЕЛЕЦ

Хармония и разбирателство

Като си взехте поука през октомври, сега, през ноември, имате едно наум. Отлагате професионалните си задължения за време, което е в рамките на работното, и прекарвате все повече и повече часове с любимите хора. През първата половина от месеца при вас цари хармония и разбирателство, а и доходи няма да ви липсват. През втората половина обаче е възможно едно телефонно обаждане отново да преобърне ежедневието, като ви се отправи предложение за ново начинание. Обмислете добре плюсовете и минусите, които ви се предлагат, и не бъдете прекалено самоуверени, че ще успеете на всяка цена. Послушайте гласа на семейството си, за да не си блъскате главата в стената след време.

КОЗИРОГ

Осъзнавате грешките

Продължавате със същата разпиляност, която цареше през отминаващия октомври. Хората около вас се опитват да ви дадат съвет, но вие нито приемате, нито предавате. За щастие, сами ще осъзнаете грешките си, ще видите къде нещата тръгнаха назад и ще оправите нещата. Трудното обаче ще е в това, че редом с анализа ще трябва и да действате по нови проекти. Това чертае една свръхзаетост в службата, от което ще ви куца любовта, най-вече през първите десет дни от месеца. Втората половина на ноември ще е по-спокойна. Ще можете да забавите темпото и да обърнете внимание на любимите хора.

ВОДОЛЕЙ

Полезни контакти

Опитвате се не само да запазите темпото и динамиката, които бяха характерни за октомври, но и да се захванете с още начинания. Прекалената инициативност е вероятно да ви изтощи до такава степен, че да не можете да завършите задачите си докрай. Бъдете по-умерени и предварително преценявайте силите си. През втората половина от месеца сте по-заинтересовани какво се случва не вътре във вас, а около вас. Търсите полезни контакти, които да ви помогнат в пътя нагоре към целите. Ще ги намерите, но ви е нужно повече търпение.

РИБИ

Плувате в свои води

През ноември възвръщате облика си на хората, които всички са свикнали да виждат във ваше лице. Усмихвате се непринудено и добродушно, желаете на всекиго доброто. Това е месецът, през който не бива да правите непожелано добро, защото и то е грях, а вие често го извършвате. Хората могат да ви натъжават, ако не ви обръщат нужното внимание. Не си мислете, че е нарочно. Просто времето ги притиска. Прощавайте и продължавайте напред. С добротата, която излъчвате, ще привлечете доста приятели на своя страна.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

28 октомври. Вие, родените на 28 октомври, сте погалени от съдбата с една хубава кармична отплата за добри деяния в минали прераждания. Решителни и понякога прекалено прибързани, гребете от живота си с пълни шепи. Сякаш утре настъпва краят на света, все гледате да свършите и изживеете всичко за един ден, който е днешният. Упорити и вироглави, все си патите от това, че каквото си решите, това правите. Не слушате съвети, а за собствените си грешки имате навика да обвинявате други хора. Въпреки всичко казано дотук в гърдите ви тупти едно истинско сърце, което умее да обича и не умее да прикрива омразата си. Във всяко едно отношение сте истински, неприкрити и без излишни маски.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за вашия временен застой. Примирете се, защото не всички обстоятелства ще са на страната на желанията ви. Невинаги ще се случва така, както вие предпочитате, и това също е нормално. Оставете се на течението, което ще ви отведе в правилната посока през тази година.

Здраве: Възможни са стомашно-чревни проблеми.

29 октомври. Датата, на която сте се родили, говори, че сте добри души, плахи и нерешителни натури, които позволяват да бъдат често потъпквани и ранявани. Това трябва да изкорените от своя характер, ако желаете да живеете спокойно и пълноценно. Бъдете ловци, а не жертви, за да успявате. Научете се да оспорвате мненията, които са различни от вашите, да налагате своето и да вършите нещата в своя полза. Поискайте своето и ще видите, че ще го постигнете. Една крачка ви дели от успеха и това е решителността.

Навлизате в година на нови запознанства, промяна средата на живот и обществото, в което се движите и развивате. Това е щастлива година, но все пак внимавайте какви хора допускате до себе си. Не се предоверявайте.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

30 октомври. Вие сте доверчиви в първите години от своя живот. Патите си от неподходящи познанства, от лъжливи приятели. Хубавото е, че си вземате поука и във вече зряла възраст не допускате никого прекалено близо до себе си. Но в голяма степен това ви обрича на самота. Цялата тази изкуствено създадена от вас изолация се оказва потискаща и мъчителна. Научете се да преценявате и изпитвате хората. Намерите ли си правилната среда, вие ще се почувствате добре и ще изявите всичките качества и таланти, които притежавате, а те никак не са малко.

Предстои ви трудна година, която изисква да бъдете силни, да сте оптимисти и да не губите надежда в миговете, когато ви е тежко. Съберете силите си и противодействайте на всяка поставена пред вас бариера. Крайният резултат ще бъде вашата победа.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!